Duben 11, 201213 r Ondro, hlavně opatrně dávej bacha aby ses nepředřel... já už na ten hák začínám mít taky super alergii. no jsem posledni dny znechucenej z toho mnozstvi prace taky jirko,ale bohuzel nejsem na tom tak dobre abych nemusel hakovat no :D
Duben 11, 201213 r aaa tak to poreferuj jinak se nastvu a skocim do mountfildu jako ono je nejlepsi si koupit takovou znacku abys mel servis nekde blizko,preci jen obcas je neco potreba takze zalezi co mas blizko u baraku?
Duben 11, 201213 r Hehee ,.... sice bez zvuku ... ale jinak docela prca. Jsmee ted nastehovany do jednoho kanclu... tak tu drepime jak na poste
Duben 11, 201213 r Pořád stejně ale už mi to teda sere. Akorat se šlo do menších kanclů v rámci úspor
Duben 11, 201213 r Tak jsem si udělal malou radost a pořídil stěrače Area. P.S.:Jen tak pro zajímavost cestovaly ke mě(Domažlice) až z Ostravy, ještě že máme to Aukro.
Duben 12, 201213 r Zdar borcí, i ve městě ( Praha ) to stojí za pikaču... chčije a chčije... bych si šel rovnou zase lehnut. Šuline nevim : )
Duben 12, 201213 r čus kluci náhodou kde sehnat dobře kari síť nevíte? ja taky nevim,ja kari v jidle moc nemusim
Duben 12, 201213 r Kari to je take to zlute indicke koreni ne ? To sypu do rejze hlapi taky u vas tak chcije ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.