Duben 15, 201213 r ten by měl dělat max nakeho poradce,nebo maskota ,ale tak tedka to nebyla jeho chyba možna by to i dojel
Duben 15, 201213 r ja vim ,hodny jak medvidek ale je to sport a ja jako divak si to chci užit at se boura, at se liskaj , pak se mi to libi
Duben 15, 201213 r Jo, na to se pak líp kouká Já když byl menší, tak jsem si vždycky přál pořádný bouračky Taď už vím, že ty bouračky pro ně nejsou nic moc, tak jim to nepřeju
Duben 15, 201213 r ty městske jsou nej , ale tady furt něco ztraci , a je to tam jak na vojně, sama guma
Duben 15, 201213 r Hele prdi já Vám dám maskota,letos ještě vyhraje,já mu sice zas tak nefandil,ale dokázal v FI moc a po navratu mu přeju aby zas par zavodu vyhrál a dnes za to nemuže,dnes by byl určo na bedně,matka na kole šla přes zavit bo co a to se vyhrat nedá. Jinak drahá polovička vyrazila do ulic ve VW brouk nafta to se to jezdí kurde já dělal aš se Š120užovka bez posil brzd takže jedna z prvních co vyjely a zaučoval na 100vce na louce.
Duben 15, 201213 r No já si v autoškole vystřídal dost aut, Fiat Punto, Fiat Stilo Combi, Fabia II a jako třešňičku tam měl Nissan Primera GT
Duben 15, 201213 r K-jo u Hofiho s 309,za mne měl škodověnky a naklaďák jsem u něj dělal na IFĚ taky super stroj,ale tu má asi ještě dneska. Krajane napiš jak se jmenuješ ať Ti furt neříkám Kyblík. Upraveno Duben 15, 201213 r od Vlasta
Duben 15, 201213 r good jak good .. ja v te době važil cca 160 kilo , ten učitel snad ještě vic, no každopadně v tu chvili felinka byla na sport podvozku , takže co retarder jsme dřeli a řazeni byl porod ,co kvalt tak šleh o stehno
Duben 15, 201213 r To si dovedu představit a dnes máš kolik myslím,že někde dřiv si to psal,to je tak 40dole?
Duben 15, 201213 r K-jo u Hofiho s 309,za mne měl škodověnky a naklaďák jsem u něj dělal na IFĚ taky super stroj,ale tu má asi ještě dneska. Krajane napiš jak se jmenuješ ať Ti furt neříkám Kyblík. Luboš
Duben 15, 201213 r by jste ale nestíhali No nic, tak já vyrážím na cesty, tak se tu mějte a přejte mi hezký počasí
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.