Duben 18, 201213 r Strejdo, ale to byl hokej, jen poslouham ty prijmeni a to skoro sami byvali hraci trince a vitkovic , plus oba treneri kteri se v tech klubech tradicne stridali
Duben 19, 201213 r Kluci .... co nejakej festacek v lete co vy na to ? bude tu neco zajimaveho vystupovat??jako neco sem zaslechl na RFP ze snad ma byt
Duben 19, 201213 r Dobré ranko a nazdaj bando. Bramboury nee ty mám u našich na poli,na zahr budou jenom jahudky,maliny,je tam boruvka jablon a tot vše. Teď jsem postavil tu boudobudku na nařadí a na altán už letos nebudou asi chechtáky,předělávám světla na stk dávám jiné skla a jako na potvoru jsem sehnal světla střibrný a já chci svoje černý takže rozebírám a lepím do hromady. Jdu něco dělat tak zdaaaar
Duben 19, 201213 r jj daval jsem BigMac+HM pro malou a domu jsme si vzali 2xBigMAc a 20 nugetek a 2 x hrancle
Duben 19, 201213 r Zdar... kua jste tomu dali docela za uši. Ondro nevim no, na RFP jsou Prodigy, to by mohl bejt tvůj šálek... . Já to vidim standartně na MOR a uvidíme co dál... na brutal už nějak nemám koule (Libore, to neni popichnuti k tomu aby ses těch kulek rovnou chytnul jo )
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.