Duben 27, 201213 r Homokloub poznáš v plnem rejdu,že začne klepat,jinak za jizdy to je nepostřehnutelný a navíc by to bylo pravidelné klepání jako když je ploška na pneu,spíš než kolub u kola by to mohl byt kloub u převodovky kdy se při nadnesení auta ozve pravidelny klapout,ale pokud je to jenom občas a nepravidelné tak to koluby nebudou. jinak dobrý večer,u mne opět pracovní,ale nevadí hlavní je,že olno bude na májku a pokud bude takovehle počasí tak to bude příjemnej večer u grilu a ohně.
Duben 27, 201213 r Pane ministre, mluvite mi z duse, tato kombinace je med pri me oci Upraveno Duben 27, 201213 r od jozzi
Duben 27, 201213 r Navrhuji tato zdravá jídla vařit v prlamentu a ministr zdravotnictví by to mohl posvětit!!!
Duben 27, 201213 r K vládě se vyjadřovat nebudu,páč tohle bylo jasny snad každymu jak to dopadne. Tak raději zde jsou jarní fotečky džundy.
Duben 27, 201213 r Kucí ne že bych se nechtěl trochu obohatit na učet ostatních a podílet se na rozebrání toho zbytku co zbylo,ale já bych buď dostal hned infarkt a nebo bych v sobě odhalil zlodějské geny a byl bych horší než křištálově křištálovej.
Duben 27, 201213 r My ani vladnout nebudem, me zajma kantyna, a volebni program uz taky mame.... Panove ja se loucim jdu na pifko, budu na vas myslet
Duben 27, 201213 r toho jsem měl právě na mysli, když vyváží ty pány doktory v Patrolu s majáčky, tak už musí mít nějaký ten přehled o zdravotnictví
Duben 27, 201213 r ale tak Vlasta by se na to ministerstvo zravotnictví hodil, když lítá se záchrankou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.