Duben 28, 201213 r S-talker no vida tak ať to dá už pokoj. Jinak brej večer všem,dnes opět pracovně,odpo jsme byli s prckama na pouti a litřk zmizí ani člověk neví jak,naštěstí to smráďata nějak nebralo tak to spravil litřík za hodku a pul. A aby jste neřekly,že sem se na Vás vyprd tak tady máte pouťák. Upraveno Duben 28, 201213 r od Vlasta
Duben 28, 201213 r Nam , ja dneska upaloval carodejnice, kmotrenka v sedmem nebi Odeslano z Iphone 4S
Duben 28, 201213 r to já alko, od plzně přes šáňo, víno, vodku s redbulem, borovičku, whisky až po bombardino, to jsem měl poprve a celkem zajímavý
Duben 28, 201213 r jozzi, je to whisky (nebo rum) s vaječňákem a pressem a pije se to teplý, je to specialita ližařů v itálii, to přivezla tetka
Duben 28, 201213 r jj kofola a birel, to je taky moje oblíbená kombinace, když jsem na bigbítu a musím řídit!
Duben 29, 201213 r Uf to se ty vaše břícha maj,já se za posledních 5t hodin nestacil napít ani vody,páč sme se nestčily ani vrátit na základnu jeden vyjezd za sebou a 250kilometříku v rukjou. Čarodejnice zejtra taky budem s prckama pálit,tak snad před noční stihnu buřta a jedno nealko,já mám rád polotmavej Birell nebo Bernard to alko si schovám na 30tyho to bude mazec,ikdyž to říkám vždycky a pak zaklapne klapka a je po pití navíc nemám rád opilcova rána.
Duben 29, 201213 r S tema ranama jsme dva ten bolehlav bych jeste snesl , ale ta zizen , ajajajaj Odeslano z Iphone 4S
Duben 29, 201213 r Ou, co to je prace ? Ja mel tyden marodku a tedka tyden dovolenka Odeslano z Iphone 4S
Duben 29, 201213 r Noo tak to musíš byt odpočatý až to hezké není, to už seurčitě do práce těšíš po tak dlouhé době
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.