Duben 29, 201213 r To je sraz , ale dneska byla akcicka u Danka , byl i Sergiej.... Ti reknu , ty svetla teda jsou
Duben 29, 201213 r A tos mi nerek? Jeste k tomu, kdyz pristi tyden to vypada nahnute.... Jj svetla jsou super, fakt krasa PS: mas SZ, tak si ji precti
Duben 29, 201213 r A vidis uz koukam Ty jak nerek par krat jsem to tu nahomejtnul jinak jak nahnute ? Mas bejt a basta
Duben 29, 201213 r Jen tak mimochodem...to neberu Ber pozvanky to neplati Pritelkyne ma narozky a bude se to slavit v hospe, zatim ale nevim, jestli So, nebo Ne....
Duben 29, 201213 r A tak i hospa je dobra pokud ma rada utopence ... Tak pokud by Ti to vyslo bylo by moc fajne
Duben 29, 201213 r čus hoši. takdneska bylo krásně, jen celkem dusno. Dopoledne jsem konečně už udělal přední brzdy a vyměnil brzdovku. Odpoledne práce na chatě a večer grilovačka
Duben 29, 201213 r Takovej utopenec a pivečko vubec není špatnej nápad,mám je na zejtra připravený a bednu pivečka taky.
Duben 29, 201213 r Strejdo akce dopadla dobře ... všichni spokojeni s výsledkem ... takže myslím,že můžeme hodnotit kladně :D Marku dojeď ... rád tě poznám .... jak se nic nepo.... tak dojedu
Duben 29, 201213 r Tom77: Ja tebe taky, pokusim se...doufam ze ty narozky budou v sobotu, jak se slusi a patri
Duben 29, 201213 r Marku ... každá první neděle v měsíci (jinak dle domluvy) ve 14 hod u KIKA na parkovišti pak přesun do podzemek ... AVION Ostrava .... kdyžtak koukni do "Lokální akce a srazy" a téma "Ostrava"
Duben 29, 201213 r Přátele good bye ... good night .... jdu spát ... zítra do práce Upraveno Duben 29, 201213 r od Tom077
Duben 29, 201213 r Vlasto: s tim pivečkem to nepřežeň, víš že ti nedělaj dobře "opilcova rána" aspoň jsi to psal a na víc tě mohu přijet zkontrolovat mám to podstatně blýž než "Poláci" teda Ostraváci!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.