Květen 1, 201213 r ta-ble-ty dobry, ale jinak jejich chovani bylo hrozne a jsem rad, ze uz jsem u Vodafone Dal jsem prispevek do srazu Ostrava
Květen 1, 201213 r je pravda ze u VDF jsem je musel parkrat servat - misto 780Kc mi uctovali 1200...ale od te doby OK (tuk tuk tuk ) PS: jejich operatori neumi pocitat, uz jsem na nej rval, at si na jednoduche pocty radsi vezme kalkulacku...doslo mu to po 14min hovoru
Květen 1, 201213 r Nazdaj bando co to řešíte s operatorem,já mám teď kysliky,ale někdy v létě budem přecházet pod vodafon tak uvidíme jak to bude s přijmem,s o2 se třeba u našich vubec nechytám a vodf a t-m tam přijem máj bez problému.
Květen 3, 201213 r Nazdaj ve spolek a dobré ranko,dnes máme pošmourno tak ani nevadí,že jsem v pjáci,včera jsem házel opalovačku,při sekání zahrady a pak se nenápadně stratil a dal si pivečko u souseda.
Květen 3, 201213 r No to víš že u jednoho nezustalo,ale mame ho dobrý zatím jenom točené,což je na to naše chlemtání drahej luxus,ale prej bude i lahvové časem,což už pujde přece jenom kozel flaška za deset nebo točeny za dvacet dva a vejš je rozdí,bohužel. http://www.pivovarkout.eu/index.html
Květen 3, 201213 r už spiše poledne maš zahul v praci co ? je pěně lidi šilej jj je to tak peklo na zemi tu zaclo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.