Květen 3, 201213 r ja marodil do patku v neděli jsem měnil interier v berušce a tedka už jen doladuju a hraju si na zahradce
Květen 3, 201213 r Sice u té výměny interieru padlo pár polských nadávek ale vše dopadlo dobře a vypadá to perfektně teď v berušce A jozzi tapecy doladěné?? A lízo??
Květen 3, 201213 r pam do patku maroduje , a to hovado co tam je nema cvocky ale tapecy dodelane kolik tam padlo pasky a nadavek :D tedka modelarim
Květen 3, 201213 r To už moje přitule začina taky je radši jak sedim v autě nebo garaži , než na pivě ,ale autička v obyvaku zvlada dost těžko
Květen 3, 201213 r Zdravim chlapi Jak se vede vespolek? Co noveho? Ja doted meril na OII a uz jsem KO
Květen 3, 201213 r Mízím domu bando,přemejšlím co dám k večeři,mám chut na topinky tak asi koupím ďábelsky tousty,haby bylo co namazat.Ráno sem tu zas tak se těšte NOVÁ HYMNA ČESKÉ REPUBLIKY.
Květen 4, 201213 r to jo,alr teď si vem,kdyby sis to volno musel vysouložit,někteří z nás by se k volnu nikdy nedopracovaly.
Květen 4, 201213 r :D :D no nejhuř by na tom byli impotenti ,ale Ty jsi na tom dobře , Ty už sis připravil pracovni silu na duchod , ja se prozatim připravuju
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.