Květen 7, 201213 r bohužel zatím ne, ale chtějí začít stáčet i do skla. Zatím se víc piva vyváží než zůstane tady, nejvíc bere SSSR a dokonce jednají i s USA.
Květen 7, 201213 r Fiiiha a cesky tesin nikde , ja chci taky , ikdyz v posledni dobe jsem si oblibil svijany
Květen 7, 201213 r práce???????????? .....................a to je taková ta činnost kvůli, které člověk stráví hodně času mimo domov a přátel, za kterou pak dostane většinou malou finanční odměnu.
Květen 7, 201213 r Že se my strháme,když oni mají flákárnu tak to teda ne večer se přidám do válejícího se kolektivu,jenom musím domu dovést pívečko a nerozbít a jelikož jsem si zapoměl doma flaše,tak koupím plasťáka a ten je skoro nerozbitnej.
Květen 7, 201213 r Uz jsem, tedka s kolegama z prace pijem to vis priprava na metlose Odeslano z Iphone 4S
Květen 8, 201213 r brý dopoledne tak my spřítulkyní právě vstali a k snídani si dáme svíčkovou a kterou zapláchnu plzní
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.