Květen 13, 201213 r Ty jo auto mi vevnitř hraje podobně jako na tom koncertu,takže si můžu rachot vychutnávat kdykoliv A bez davů lidí....
Květen 13, 201213 r nejdřiv F1 Ondro to ti zavidim ja si tak zahraju nejdřiv ve středu , odedneška tlumim
Květen 13, 201213 r jooo, vidiš , na foceni jsem zapomněl :D ,tedka shne lepidlo , tak se to pak sfotne
Květen 13, 201213 r douda jak douda,ale je to krasna změna ,ja jim to přeju , už toho red bulu a ferrari bylo moc
Květen 13, 201213 r Tak u mne byla vždy na prvním mistě rally,ale F1 tak nějak patří k neděli a tak se rád podívám,Schumi už mne začíná sját,docela mu přeju podium,ale bu´d má takovou smulu nebo už je starej což bych o člověku kterej je o 3roky starší než já psát neměl,nicméně Malto to dnes zkrátka měl v ruce a je to dobře.
Květen 13, 201213 r je to dobře a rally to je i moje srdcovka ještě od dob colina ... nu , ja lepil tlumeni pod tapece
Květen 13, 201213 r Tak pokud mužu na PS2 jedu WRC2011,sice to na puvodní WRC evolved nemá,ale RB měl málo aut a tratí a dost komplikované nastavení auta a jízdní vlastnosti se zas tak skutečnosti taky neblíží.Teď už není tolik času,ale byly doby kdy jsem u toho seděl skoro 24hodin, S Lancii souhlas asi nej nej rally auto.
Květen 13, 201213 r Vlasto já myslel původně T. Makinnena a R. Burnce jako jezdce. Pravda je co se týče her RB mě už neokouzlilo stejně jako Championchip nebo V-Rallye. Ještě mám jedno auto co by se mohlo s Lancií dělit o 1. místo a to Audi Quvatro.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.