Květen 15, 201213 r Brý dopoledne už .. tebe čekají státnice? No mě matura .. neumím nic a dnes si jdu pro výsledky z písemných tak jsem zvědavý jak jsem dopadl .. držte mě pěsti aspoň někdo
Květen 15, 201213 r To ja sel taky , akorat ze mi firma zaplatila externi studovani vysoke tak proc nejit , no ni
Květen 15, 201213 r no já už mám za sebou maturu, pak absolutorium na VOŠce, tak ty státnice už mě ani nějak nestresujou Upraveno Květen 15, 201213 r od baris
Květen 15, 201213 r No jo tak když to někdo zaplatí proč ne Ale já už taky nemám nervy. Už jsem měl nervy u výučního listu i u zkoušek ze svařování takže mě tohleto nestresuje ikdyž to je 5x těžší
Květen 15, 201213 r Kyblík: Já bych zase raději už studentem nebyl .. Raději prachýý Vždyť to samé můžeš ikdyž studentem nejsi
Květen 15, 201213 r V 18 jsem dělal výučák i s vyznaměnáním, to jsem byl vyklepanej jak startky bez filtru! O2 roky dýl jsem dělal maturitu a to mi bylo celkem jedno jak to dopadne a kupodivu to vyšlo líp než jsem čekal a to jsem měl podmíneční vyloučení a neklasifikovanej. Ale dělat státnice tak se asi klepu taky.
Květen 15, 201213 r Tak svarecak jsem delal v 18 , maturitu ro na to , a pak to slo uz skopce , ale nikdy strizlivy , pokazde byl panacek na kuraz ale mam to , ale nebudu taky magor abych si daval do obcanky ing
Květen 15, 201213 r Ono je to divný ale asi jsem jako studen měl víc peněz než jako vydělávající, nebo spíš mi to tak připadlo. Jinak ono si to jde jako pracující užívat, taky jsem si užíval a všichni mi byli ukradení, jen do té doby než se úplně osamostatníš a ještě se sestěhuješ s přítulkyní, pak zjistíš, že těch peněz moc není.
Květen 15, 201213 r Tak já jdu už v 7:30 ráno, tak se ani nestihnu rozkoukat a už to budu mít zasebou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.