Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Brý dopoledne už .. tebe čekají státnice? :) No mě matura .. neumím nic a dnes si jdu pro výsledky z písemných tak jsem zvědavý jak jsem dopadl .. držte mě pěsti aspoň někdo :D

Kurde, maturu jsem mel pred sedmi lety a statnice si uz taky nepamatuju :D

No já udělám maturu a jdu pracovat .. dál už nejdu :)

To ja sel taky , akorat ze mi firma zaplatila externi studovani vysoke tak proc nejit , no ni ;)

no já už mám za sebou maturu, pak absolutorium na VOŠce, tak ty státnice už mě ani nějak nestresujou :D

Upraveno od baris

No jo tak když to někdo zaplatí proč ne :D Ale já už taky nemám nervy. Už jsem měl nervy u výučního listu i u zkoušek ze svařování takže mě tohleto nestresuje ikdyž to je 5x těžší :D

Dobré ráno hoši,dneska jsem si přispal :p

Svarecak jsem udelal se dvema promilemu v krvi :D

Adi , ja jeste nebyl spat :D

jé já bych chtěl být taky student, to byly časy :kol-47::kol-34::kol-35::band:kol-45::blbec:kol103:kol-20::kol-99:

Tak ty :p Tobě nebylo v té době sotva 18 a neklepal ses .. :)

Kyblík: Já bych zase raději už studentem nebyl .. Raději prachýý :kol-31: Vždyť to samé můžeš ikdyž studentem nejsi :)

V 18 jsem dělal výučák i s vyznaměnáním, to jsem byl vyklepanej jak startky bez filtru! O2 roky dýl jsem dělal maturitu a to mi bylo celkem jedno jak to dopadne a kupodivu to vyšlo líp než jsem čekal a to jsem měl podmíneční vyloučení a neklasifikovanej. :kol-47:

Ale dělat státnice tak se asi klepu taky. :kol-28:

Tak svarecak jsem delal v 18 , maturitu ro na to , a pak to slo uz skopce , ale nikdy strizlivy , pokazde byl panacek na kuraz :D ale mam to , ale nebudu taky magor abych si daval do obcanky ing :D

Ono je to divný ale asi jsem jako studen měl víc peněz než jako vydělávající, nebo spíš mi to tak připadlo. Jinak ono si to jde jako pracující užívat, taky jsem si užíval a všichni mi byli ukradení, jen do té doby než se úplně osamostatníš a ještě se sestěhuješ s přítulkyní, pak zjistíš, že těch peněz moc není.

Nu to já si dělal svářečák ted v 29let. :kol-31:

Tak já jdu už v 7:30 ráno, tak se ani nestihnu rozkoukat a už to budu mít zasebou :D

Strejdo , budu Ti drzet paznehty :D

dobře ti to dopadne!!! :kol-47::kol-47::kol-47:

díky ;)

Vsak jo , jak rikam , pokud jsem to dal ja , tak to da kazdy :D

To bych zas netvrdil :D

jinak v září je opravka taky možná a to už dá ouplně každý :D

Se rika ze nekdo záři a nekdo v Záři :D

Jo je to 50:50 :D

Kdyztak pritele na telefonu :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.