Květen 16, 201213 r Co bych já dal za práci místo toho učení .. A Jozzi .. k té grilovačce .. ono by to šlo ale kde
Květen 16, 201213 r Aha no teda ten svět je tak malý .. Je to ta zahrada u bazénu sareza ve Vřesině? Tam mám totiž strejdu a od bývalé tam je nevlastní táta a ten je navíc takový menší správce toho bazénu..
Květen 16, 201213 r Aha no tuž ok tak já se ozvu 21.5. jak jsem dopadl Ještě nevím slohovky z AJ ani z ČJ takže čekám na ty a potom ještě ústní mě chybí :/ Edit: Ondrero tak přijeď vždyť to je kousek Upraveno Květen 16, 201213 r od Petrkiller
Květen 16, 201213 r Chlapci ... 2dny se tu neukážu a tu se domlouvá grilovačka .... jozzi ... jedu taky ... musím okouknout tu tvoji zahrádku a garáž plnou náhradních dílů
Květen 16, 201213 r Tome ,počitam s Tebou , když se naseru tak si udělame slet ostravskeho komanda a seženu bečku jinak garaž je od zahrady 3km ale stavit se mužem jinak neznare kluci dobreho klempiře ?
Květen 16, 201213 r zas dalka , kurec ja jezdim prahu za 5 hodin tak jaka dalka a klepiř nikde, se naseru koupim si lamino sadu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.