Květen 17, 201213 r Já bych je nepodceňoval ikdyž to bude hoooodně krušný . Sbaleno asi maj,ale nejni problém vybalit.
Květen 17, 201213 r Jinak já na ten hokej nebudu mít nervy ... asi budu čučet na Ordinaci v růžové zahradě :D
Květen 17, 201213 r Tak to budem dva já teda ordinaci fakt ne,ale nervy na zapas taky mít teda nebudu,šel bych na pivo,ale všude bude telka tak se uvidí nechá 1třetinu a kdyby to byl jasnej debakl tak pujdu na beer.
Květen 17, 201213 r ja se na to radši kouknu rano na netu , nemam na to silu ,jinak hezky večer kluci
Květen 17, 201213 r Tak za tři minutky padla,než se dostanu domu tak je skoro pul deváty a to se nesmím moc v Dom zakecat,takže večeře a u toho se kouknu přál bych jim to to je jasný,ale mámtakovej pocit,že Švédi chtěl moc a moc. Ráno zdary
Květen 17, 201213 r že by docházely síly??? snad neee je třeba to dotáhnout do zdárného konce ku*va to jsou nervy ....
Květen 17, 201213 r spíš jak vedli o 2 tak usnuli a to jak je dotáhli, tak je to rozhodilo a jsou mimo a nejde jim to
Květen 17, 201213 r tak na Slovensko dlouhodobě umíme .... a finále ČR:Rusko ... tam je klepnem a jsme Mistři :D ale teď vážně .... bude to teď dost zajímavé .... hokej to byl pěkný ... posledních 10minut otevřený hokej ... šance na obou stranách ... mě se to líbilo ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.