cerrtinka Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 co já?ty povídej hlavně drby když sem tu tak dlouho nebyla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 taky je to pořád jedno a to stejný téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Pul hodiny tu nejsem a slohovka na cteni , no prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Pul hodiny tu nejsem a slohovka na cteni , no prosim jako kam si utekl když sme se zrovna seznamovali?? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 taky je to pořád jedno a to stejný téma aha tak to zas můžu asi jít............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Zdravím všechny .. tady se to dnes pěkně rozjelo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 To vis , vecne v praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Ahoj Peto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 a pak že je jozzi slušnej, když uteče při seznamování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 aha tak to zas můžu asi jít............ kam bys chodila, spíš tu rozjeď nějaký nevšední téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Zdravím všechny .. tady se to dnes pěkně rozjelo.. za to asi můžu já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 To vis , tady vetsinou sedime tedka ja , strejda a obcas se stavi Ondra a tot vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 a pak že je jozzi slušnej, když uteče při seznamování jo ty jedinej mi seš věrnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 No jistě .. kdo jinej jediná ženská mezi 100 chlapů to udělá své že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 jo ty jedinej mi seš věrnej to teď vyznělo trochu divně ale tak dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Ale to je pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 kam bys chodila, spíš tu rozjeď nějaký nevšední téma přece víš že tohle mi nikdy nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Vsecko jde kdyz se hce , ale hybi tu ondra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 přece víš že tohle mi nikdy nešlo takže chceš říct, že téma zase budou nějaký prasárny? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 to teď vyznělo trochu divně ale tak dobře :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 takže chceš říct, že téma zase budou nějaký prasárny? :D si mě s někým pleteš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 neboj, já mám dobrou paměť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 A byl den bez sprostaren ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 No jistě .. kdo jinej jediná ženská mezi 100 chlapů to udělá své že neboj dlouho se zas nezdržím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 jozzi, tak občas se najde i světlejší okamžik tady v hospodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.