Květen 18, 201213 r neboj, já mám dobrou paměť tak když sem tu byla já a Ondra tak to trochu lítalo no
Květen 18, 201213 r Musím vás tu ač nerad opustit Tak žádný zlobení a pak kdo zdrhá měj se a zase se vrat )
Květen 18, 201213 r a pak kdo zdrhá měj se a zase se vrat ) neboj se, tě tu nenechám napospas zatím ahoj
Květen 18, 201213 r Á žena mezi hospodskejma povalečema,a hned je tu živo,to by jste se všichni uťukali na klávesnici co?koukejte jít něco dělat venku je hezky,alespoň tady hu nás. Dnes k obědu kapustovej karboš v poměru 80%masa tak to šlo a rovnou jsem si ke kávě objednal koblížky. Upraveno Květen 18, 201213 r od Vlasta
Květen 18, 201213 r Zasadne Deli nejim ja jsem masovy typ ale strejda pride , ten je jak hripka, dycky se vrati
Květen 18, 201213 r Mužu nabídnout,já už jsem jak soudek,sněd jsem už tři a jsou tak dobrý,že jenom když o nich píšu tak se dere slina ven,mám co dělat abych je nesežral než bude kolem třetí kafíčko.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.