Květen 25, 201213 r Hoj lidi....Musim se pochlubit včerejší vyjížďkou...Valil jsem hned po práci Konečně první větší kopec po zimě http://ondrero.rajce.idnes.cz/Jested-24.5.2012/
Květen 25, 201213 r Žaneta - Žanetka to je pěkné jméno. Žanetko omlouvám se za neohlášenou nepřítomnost. Jinak kdyby náhodou tě to někdy zajímalo tak se jmenuji Luboš.
Květen 25, 201213 r Žaneta - Žanetka to je pěkné jméno. Žanetko omlouvám se za neohlášenou nepřítomnost. Jinak kdyby náhodou tě to někdy zajímalo tak se jmenuji Luboš. omluva se přijímá Lubo
Květen 26, 201213 r Ale šem a šem pěkně nasranej,páč jsem ted dvě hodiny stravil stáním u pangejtu a vyšetřoval s policii srážku se srnou,naštěstí jsem nejel až tak moc rychle tak to není tak zlý,ale je to služebák a tak se musí policie volat pokaždý,chybí kousek nárazníku,mlhovka a přední dveře promáčklé.
Květen 26, 201213 r brý večír Vlasto Čauky,kdy jedeš do běšin,pa/so/ne nebo so/ne a nebo jenom sobota,možná,že mi to vyjde a třeba aspon na sobotu se ukážu,ale je to tak na 30-50%
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.