Červen 24, 201213 r Cus lidi, koukam ze to tu nejak umira, moc prispevku tu neni ja si ted uzivam v Bulharsku tak nemam moc casu na net tak jen nakukuju a zas mizim, ahoj
Červen 24, 201213 r To víš venku pěkně....kdo by vysedával u PC? V zimě a za období dešťů to tu zase pojede
Červen 24, 201213 r Strejdo,nezdá se ti to trochu jako provokačka nám tady psát,že si užíváš v Bulharsku ... my tu makáme a ti lenošíš :D:D
Červen 25, 201213 r Prisel jsem se na vas podivat ale tak jo, lenosim a je tu moc krasne. Zitra mame v planu se jet podivat do Varny, tak snad neumrem vedrem Upraveno Červen 25, 201213 r od baris
Červen 27, 201213 r Taky brej večír já dovolenkuju,ale zatím jako dovoléná nevypadá furt se něco kutí mám těch restu nějak moc.
Červen 27, 201213 r Já vyřizuji hypotéku a furt si vymýšlí nějaký blbosti, včera jsem stávil v bance skoro 4h, všechno sám sháníš, posíláš, jezdíš tam, jak vůl, za všechno platíš, snažíš se to tam dát co nejrychlejš, pak ti něco schválí, jedeš to podepsat, tam zjistíš že je vše jinak a výsledek??? špatně na půl......už mi to sere Prý do měsíce jí máte schválenou a už se to vleče 1,5 měsíce a ještě tak 14 dní asi bude.
Červen 28, 201213 r Nene měl jsem odpolední...teď už jentak ponocuju Jen čekám až mi padne hlava na klávesnici
Červen 28, 201213 r Hmm panečku....To já musím mít trenky Bych se nevyspal s pocitem že mě třeba někdo vidí
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.