azriel Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 Zkus elektronickou,já to hulil 3 měsíce a postupně snižoval dávky jsem se na to vysral a vůbec mi to nechybí. Teda když mam chuť, tak si dam ovocnou prihut bez nikotinu ale to si tak 2x potahnu a zas to odlozim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 no já nevim,nějak k ty číně nemam důvěru.ale u nás v práci se to dost rozmohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 a hlavně že ráca tě poučoval at si slušnej a sám takový věci tu píše Přesně No a co ty? Jak žiješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 Bry ráno, hospodo nalejvej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 jj čerti je místní pamětnice a ty snad ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 Přesně No a co ty? Jak žiješ? ted se mi zas nák nedaří ale tak člověk nemůže být pořád jen štastnej že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 (editace) Nazdaj po ránu. Já jsem kouření dotáh k dokonalosti NEKOUŘÍM NECHÁVÁM SI Trochu vážnejc hlavně proč jsem přestal je,že jsem měl ve sliné žláže nezhoubnej nádor a od té doby mám na krku 5-7cm jizvu,tech 14dní než jsem měl vysledky po operaci byly jedny z nejhorších a nejdelších v mém živodě. Na cigarko mám občas teda chuť to musím přiznat,naštěstí mě přejde bez jakékoliv nahrážky maximalně si dám pistáciovou deli nebo kaštany jako odměnu,že jsem si nezapálil. Editováno: 14. Září 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 Tak to je jiná. hlavně ze si to zjistil včas. Já se tomu snažím předejít,ale jak říkal dědek. Tělo má jít do hrobu zhuntovaný. a jak řekl, tak učinil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 ted se mi zas nák nedaří ale tak člověk nemůže být pořád jen štastnej že? no jakto? ale je fakt, že by to pak byla nuda bejt pořád jen šťastnej, i když bych to bral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 věř mi, nebral .. já jsem šťastný furt a už mě to neba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 furt určitě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 věř mi, nebral .. já jsem šťastný furt a už mě to neba jak to děláš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 hoši tak už nám vládavyhlásila prohibici na tvrdej alkohol!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 30 léta ala Amerika. Pokoutny nalejvarny budou mit zase rito. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 no jsem zvědavej jak to uhlídaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 hoši tak už nám vládavyhlásila prohibici na tvrdej alkohol!!! to by mohli mít policajti radost, že by nemuseli jezdit řidiči pod vlivem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 jj to bude sranda bude vyprodaný pivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 zdarec.....mě je to úplně u zadku lahvače na stojáka ráno v trafice mi snad nezakážou . :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 né vztahuje se to jen na lihoviny od 20% a vejš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 jj to bude asi bordel až polovina naroda vystřizlivý a uvidí v jakym to tady je stavu :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 nu to asi jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 (editace) no ono je taky naco koukat :-) oranžový melou nesmysly,rath je v base a na hrad kandidujou omalovanky.ale co, já mu fandim a hlas má ode mě skoro jistej... ... aspon si pitomí amíci prozkoumaj mapu evropy Editováno: 14. Září 2012, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 tak se pochlubte,kdo byl dneska v doksech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Já byl na houbách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 já se ted vratil z ikeii se dvěma ženskýma...děsná akce :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.