raca Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 co se smějeě empíku?? .... s miloušem by byla legrace, ikdyž ted jestli už vystřizlivěl si zas tak jistej nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 milouš je už dávno slepej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 no to asi je... a i trochu v hlavě se to projevilo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Slepej nejni, ale odvařenej dějinama už dávno... momentálně si může potřásat tlapou s Jyřykem Bradavyčňykem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 ale tak zatím to přežil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 neblbněte, vždyť kandyduje na prezidenta, tak mu projevte trochu úcty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Něco mi unika, ze by poenta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 "odvařenej dějinama"... ... moc hezkej obrat.... :kol-47: ,ale Jirkou není takova sranda.u milouše se bavim stejně jako tenkrat u mirka sládku,to byl stejnej komik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 A jeje zase politika.....už se chytám.Sládek se mi líbil v době jak dostal po hube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 ale třeba by Milouš dokázal prosadi legální prodej Becherovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 mě se líbí jak pul naroda řve jak nemaj prachy,ale jakmile se zakáže kořala tak děsnej problem......jj se sladkem byla prdel,nazory na hovno ale pobavit uměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 to souhlasím s obojím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 Ahoj nevíte někdo co je to za bílou oplechovanou krabici vedle policie ČR u 4 proudovky směrem na Český Těšín ve Frýdku-Místku? Je to radar nebo váha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 Vyfoť to. Bílá oplechovaná krabice je tak širokej pojem, že se pod to vejde cokoliv až do váhy tisíců tun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 Dobra otazka , tez jsem nad tim premyslel Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 (editace) Jako kartonova oplechovana krabice ? Nebude to stavební buňka co tam zapomely z eurovie, když tam stavěly tu jejich epic rovnou dálnici? :'>:::'>:::'>:::'> Editováno: 19. Září 2012, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 To je v Ostrave a ta mikrovlnka stoji jak se zacina beton smerem na Tesin Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 to je jedno - chachar jako chachar - ostrava,těšín,havířov :)vy to máte stejně blbý na tim severu... buď vás chtěj pobít pšonci na fotbale nebo dodavatelé silnic nebo se tam uchlastáte No dám si paňáčka ze zásob co jsem nakoupil u příbrami a jdu na rande naslepo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 to nebylo moc hezký na naše severomoravský bratry :-)))....je teda fakt že jsem při svych dovolených projel snad celý čechy ale týhle části jsem se zatím vyhybal.tzn.asi to napřezrok budu muset napravit....jen se vyhnu fotbalu a chlast si přivezu asi svuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 No hezky..... oni jsou na to hrdi ze jsou chachari.tady v práci mam chlapy z ovi a to je mazec....tak hlavně Baník pico a srandy kopec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 aha a já myslel že chachar je nadávka...to u nás na kraji sudet takovej slovník nezname Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 nadavka to neni a i u nas je krasne třeba jeseniky nebo beskydy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 no jeseniky a beskydy jsem projel, myslel jsem přímo okolí Ostravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 brý ránko! Tak dneska hurá do Běšin na škodováckej sraz, budu tam vegetit celý výkend, nu vegetit jako závodící moc ne, ale už se moc těším. Jsem zvědav jestli Gábi dovezeme celou domů nebo ji někde rochnem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 Jak komu.já ještě hodinku a jdu do hajan. A víkend před námi. Doufám ze bude počasí a vytahnu betorku na projizdku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.