Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 To mi připomíná řazení ve V3S. a přesně todle jsem chtel napsat A na čem si asi tak myslíte že jsem se to v autoškole učil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 A když jsme v tom roku 1991, tak si můžeme připomenout převzetí Škodovky koncernem - zařazení okřídlenýho šípu mezi značky koncernu VW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 ekare kolik tam bylo zlepšení na tom fáčku? vzpomeneš si? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 V tom roce ´91 jich myslím bylo kolem stovky, ono jich bylo málo vidět, protože to spíš bylo pod kapotou a v konstrukci skeletu. Určitě se ale na export začalo montovat BMM vstřikování, objevily se limitovaný edice s lepší výbavou a s odlišnýma barvama, začly se dávat litý kola, maska se změnila z tý asymetrický origo Bertone na symetrickou, změnila se výplň dveří, to jsou jen věci na který si teď takhle z voleje vzpomenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 My máme doma Fáčko po faceliftu právě. Jeden z posledních. Nicméně žádná echt výbava. To náš garážovaj soused důchodce měl fáčko jen na leštění. Byl to tenkrát úspěšnej doktor a tak si pořídil Fáčko s full výbavou co kdy na tom byla. Rádio a repro od Blaupunkt,šíbr,vyjížděcí anténa z A sloupku a spousta dalších vychytávek. Před půl rokem ho prodal za 20 tis. Kurnik měl jsem ho vzít ,byl jak novej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 KÖKÖTÖK - MÖKÖTÖK und "GRÚPO VOLŠVAGEŇ" ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Já měl fáčko z 93 jednu z posledních z karburátotem.....krásný kus, centrál na dálku, pager s dosahem aspoň kilometr, repro pioner, rádio Haitai (znalci možná vzpomenou) ostřik světel, mlhovky, hands free sadu, vnitřní digitální teploměr, litá kola, krásná červená barva rallye, tlumiče monroe, tož mazlík. no a před dvěma roky jsem ho zavezl do šrotu....jak ho tam nadšeně očumovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 To my naše Fáčko furt udržujeme při životě,ale dá to záhul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Já zas měl "ofiko" ´94 formana, ale byl to ´91 reexport z Dojčů tady přebuchnutej na český papíry, což bylo poznat podle některých detailů - neměl stříkačku na světla, přední brzdy nebyly stejný ani s původním fáčkem, ale ani s pozdější felinou (jako to měly série ročníků ´93 a ´94), konektory v elektrice nebyly černý jednořadový "koncern" jako to zase měly ´93 a ´94, ale ještě ty původní dvouřadový se špičkou na jednom boku a s různou barvou, aby se od sebe daly odlišit. Ale jinak to bylo stejný jako pozdější "stříkačky", lítalo to jak čert, naložit se do něj dalo straaašně moc a jelo to furt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 (editace) mi bylo favoritka taky líto, ale co jsem s ním měl dělat? ten by v pohodě jezdil dodnes. aj slza mi ukápla když jsem ho vezl na vrakáč.... měl najetých jen 120t. Editováno: 30. Prosinec 2012, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Náš Ferda měl na tachu 123 000, když jsem ho v létě 2004 kupoval v Zámrsku v bazaru u silnice I/35. Stál mě 56 000 kulatejch. A do recyklace jel letos v březnu do Moravský Třebový a na tachu měl bez pár stovek 196 000km... Poslední 2 roky s ním už jezdili jen rodiče, ale bylo to nejspolehlivější auto v rodině. Bohužel, už ale kvetl jak jarní louka, spodky dveří, hrana kapoty, pátý dveře, lemy blatníků - to byl jeden puchejř... A přitom furt jel jak z praku, za sedmičku na 100 v průměru v létě i v zimě... Mít pořádnou antikorozku, jakou dostávaly o pár roků pozdějc oktávky, nikdy bych se ho nezbavil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Náš stál 150 tis v 94 a měl najeto asi 8 tis Leštěnka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 jj, jak píšeš být to v pozinku tak to nemělo chybu. já s tím byl taky max. spokojené kupoval jsem ho v roce 2000 za rovných 70t. kč s najetýma 70t. km. za tu dobu než šel do šrotu, tak jsem vyměnil jedno přední ložisko, zadní díl výfuku, a baterku v ovladači na dálku. jinak nic (teda každých 15t. olej) takové auto už nikdy mít nebudu........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 (editace) Náš stál 150 tis v 94 a měl najeto asi 8 tis Leštěnka na tu dobu ta suma byla na ojetinu neuvěřitelná řacha! a lidi to v klidu dávali, dodnes to nechápu..... Editováno: 30. Prosinec 2012, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 To jo no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 jůůů to jem byl v první třídě a robil květináč třídní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Tak to já si na první třídu teda nepamatuju... Jen se mi něco málo vybavuje z toho jak jsme počítaly krtečky a učili se "Máma mele maso" :D A psaní písmen a znaků.... Tfuj to mě nebavilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 A já jdu radši chrupkat, bo už je dneska a večer se jde na půlnoční fajérwerk na rynku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Tak to alespoň musela být zábava a taky umění.Dneska auto řídí kdejaká pipka ted sis to u mě posral ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Pozor, on má na mysli slepice - ne ČERTICE...!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Brý opoledne!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Tyyyjo to uz je po obede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 nu u někoho jo ale u nás ještěné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.