Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No, já byl z předvčerejška na včerejšek na noční, jako na potvoru jela jen naše linka, protože zbytek má ještě odstávku, takže tam od půl jedenáctý večer až do rána nebyl žádnej "profi ještěrkář" a já musel na linku materiál z přípravny navážet sám. Hezky jsem si zabruslil s Nissanem 2,5tunkou přes celou fabriku, protože to znamenalo cca půl tuny železa nařezanýho a nakalibrovanýho na potřebný míry dovézt hodinu co hodinu z přípravny v horní části fabriky dolů do výroby a zpátky prázdný přepravní bedny (jsou samovýsypný). Samozřejmě žádná údržba, takže posyp se nekonal. S klikou jak vod kolotoče jsem všecko odvozil, nic nerozsypal ani nezůstal nikde viset, načež ráno přišli ještěrkáři ze skladu a první co začali shánět, byl někdo z údržby, aby jim šel posypat plácek před skladem, že oni potřebujou skládat kamión a že bez posypanýho placu se to nedá. Jak to tak vypadá, tak celoroční papíry na ještěrku asi neznají...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...