Leden 22, 201312 r no s tým vyhľadávačom to je fakt niekedy o držku ...a ešte.ked sa to snažím písať v češtine
Leden 22, 201312 r Nejlepší je ochrana proti přehlcení fóra a vyhledávání co 20 secund .. to mě hrozí že si budu muset dát tabletku na nervy a druhá taková jeho oblíbenost .. třeba spojka "A" mezi slovy .. on to bere podle českých pravidel jako 1 slovo a už to je slovo které má míň jak 3 znaky a tudíž on nic nevyhledá .. to už pro mě jedou
Leden 22, 201312 r Radši když, něco potřebuju najít tak jedině přes strýčka googla :D ten mě potom ale přesměruje stejně sem
Leden 23, 201312 r Brá ráno konečně jsem se už vyspal až na jeden telefonát v 7:30 už mě s.... ty call centra že pořád otravujou a něco nabízejí !!
Leden 23, 201312 r Jo jasný to beru, že se musej nějak živit ale nemusej otravovat tak brzo já jim to stejně vždycky hned položim :D
Leden 23, 201312 r no mi mrly vyzinou nocni,tak jsem zvedav co bude dneska na poradu....vcera jsem hasil pozar a dneska jdu za odmenu do linky makat .mel jsem o nechat schoret
Leden 23, 201312 r Zdravicko..... musim to sem napsat, dneska jsem si prolezl Rapida S****back Nemuzu si pomoct, ale me se to strasne libi
Leden 23, 201312 r moment moment moment, ja už to někde četl ... a co ja vim tak nic takoveho neexistuje , ikdyž počitam s tim , že prdel bude určitě lepši jak ta předešli
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.