Únor 7, 201312 r Ahoj Jozzi > uz jim pupeny . Mam 4 kusy Jozzi > Dzwonią do Ciebie z orange i chcą Ciebie przyciągnąć do siebie ? Bo ja mam t-mobile tak jak wiesz i do mnie dzwonią z orange i chcą mi wcisnąć jakiś abonament za 29 zł a ja nie chce bo w t-mobile mam nawet rozmowy zagraniczne za 30 gr/minuta a w orange minuta zagranicznej rozmowy to 1,50 zł . To jest 5x drożej . A poza tym jak nie mocno zdenerwują to im powiem że mam sim z czeskiego t-mobile gdzie jest i tak taniej jak u was (orange) Orange = vodafone
Únor 7, 201312 r U nas niema Orange a Vodafone porownaj z plusem ja osobiscie uzywam czeski Vodafon i bardzo ki pasuja ich oferty a w polsce bezkonkurencyjna Ere eee T-mobile
Únor 7, 201312 r No właśnie. Bo ja u vas kupiłem t-mobile i mi w polsce czyta Plusa. Bo t-mobile jest tylko dawną erą . A było pogłoski że reszte operatorów też mieli wykupić vodafone i O2
Únor 7, 201312 r ja už se přepinam zpatky ... Tome , ono taky Plus bude O2 , maji už vic jak 90% vlivu v firme
Únor 7, 201312 r Ted' v polsku pro mne je nejlepsi tak tak (Vas twist , ktereho mam). V polsku uz nic neni polske , vsechno je zahranicni a tez zeme a jéjej polština??? Jak budu mit volnou chvilku to Ti to preloze na cestinu a posile jako SZ Upraveno Únor 7, 201312 r od TOMUS
Únor 7, 201312 r Tak ja už jsem radši jak použiva polštinu než google translator ten je teprv hardcore Marku , ozval se mi dneska Tom
Únor 7, 201312 r Translate google a polsky nebo cesky to spatny napad ale jak chces se naucit to musis go trosku pouzivat
Únor 7, 201312 r No nevim odkud jsi vzal tu pupenu , pupen je sice zpravně ,ale v trošku jinem pojmu Paczek znamena budto pupen ( ale to jest paczek kwiatu naprzyklad na drzewie) a nebo je to koblih , kobliha, kobližek a to je pravě to co mam dneska v sobe v počtu 15 kusu
Únor 7, 201312 r Ja jsem nevedel ze pupen to neni . Omlouvam se. Ja to mam v slovniku . Ja po 4 kusu jsem kaput - moc mi sladko . One byly s velmi sladkou ledovou polevou Józek szybko się skapnąłeś że ja złego określenia używam na pączki. Prawie cała sprawa jest już załatwiona a Ty sie dopiero teraz skapłeś . Brawo Upraveno Únor 7, 201312 r od TOMUS
Únor 7, 201312 r Tááák konečě trochu klíídek dneska probíhala výměna převodovky na bowlingu a docela porod :D když jí dělaj větší než původní a musí se rozebírat, otáčet a převrtávat uchycení aby se tam vešla :/ ale funguje to a to je hlavní
Únor 8, 201312 r http://otomoto.pl/volkswagen-passat-ksenon-climatronic-C27843817.html kluci , musim se s vama podělit , todle to mě dneska dostalo
Únor 8, 201312 r A jako bonus bude vevnitř ještě mrtvola kterou Hasiči nevytříhali.... Ale to někdo koupí,převaří VINka a zlegalizuje si nějákou čorku a vyjde ho to do 100 000kč takže pohoda
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.