jozzi Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Ahoj Tomku , kolikpak jsi jih uz dneska snedl ? Ja 6 hystam se na 7mou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Mnam delat takove chute. Ale rizek je rizek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Jozzi: už ses přežral??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Tak už zase začal padat ten bílej sajrajt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Ale kdeeeze , ja jsem koblizkovej typ ... u nas to svinstco padalo cele dopoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Ahoj Jozzi > uz jim pupeny . Mam 4 kusy Jozzi > Dzwonią do Ciebie z orange i chcą Ciebie przyciągnąć do siebie ? Bo ja mam t-mobile tak jak wiesz i do mnie dzwonią z orange i chcą mi wcisnąć jakiś abonament za 29 zł a ja nie chce bo w t-mobile mam nawet rozmowy zagraniczne za 30 gr/minuta a w orange minuta zagranicznej rozmowy to 1,50 zł . To jest 5x drożej . A poza tym jak nie mocno zdenerwują to im powiem że mam sim z czeskiego t-mobile gdzie jest i tak taniej jak u was (orange) Orange = vodafone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 U nas niema Orange a Vodafone porownaj z plusem ja osobiscie uzywam czeski Vodafon i bardzo ki pasuja ich oferty a w polsce bezkonkurencyjna Ere eee T-mobile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 No właśnie. Bo ja u vas kupiłem t-mobile i mi w polsce czyta Plusa. Bo t-mobile jest tylko dawną erą . A było pogłoski że reszte operatorów też mieli wykupić vodafone i O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 a jéjej polština??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 ja už se přepinam zpatky ... Tome , ono taky Plus bude O2 , maji už vic jak 90% vlivu v firme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 (editace) Ted' v polsku pro mne je nejlepsi tak tak (Vas twist , ktereho mam). V polsku uz nic neni polske , vsechno je zahranicni a tez zeme a jéjej polština??? Jak budu mit volnou chvilku to Ti to preloze na cestinu a posile jako SZ Editováno: 7. Únor 2013, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Tuz synci co tu to robite, rozmovote o gupotach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 S-talker > Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Tak ja už jsem radši jak použiva polštinu než google translator ten je teprv hardcore Marku , ozval se mi dneska Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Co potrebuje? Klidne SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 U mne je sladko bo jedl pupenu Neco mi spatne Jak u Vas je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Translate google a polsky nebo cesky to spatny napad ale jak chces se naucit to musis go trosku pouzivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 No nevim odkud jsi vzal tu pupenu , pupen je sice zpravně ,ale v trošku jinem pojmu Paczek znamena budto pupen ( ale to jest paczek kwiatu naprzyklad na drzewie) a nebo je to koblih , kobliha, kobližek a to je pravě to co mam dneska v sobe v počtu 15 kusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 (editace) Ja jsem nevedel ze pupen to neni . Omlouvam se. Ja to mam v slovniku . Ja po 4 kusu jsem kaput - moc mi sladko . One byly s velmi sladkou ledovou polevou Józek szybko się skapnąłeś że ja złego określenia używam na pączki. Prawie cała sprawa jest już załatwiona a Ty sie dopiero teraz skapłeś . Brawo Editováno: 7. Únor 2013, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Tááák konečě trochu klíídek dneska probíhala výměna převodovky na bowlingu a docela porod :D když jí dělaj větší než původní a musí se rozebírat, otáčet a převrtávat uchycení aby se tam vešla :/ ale funguje to a to je hlavní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 (editace) Tesim se ze funguje Editováno: 7. Únor 2013, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Preju Vam Dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 http://otomoto.pl/volkswagen-passat-ksenon-climatronic-C27843817.html kluci , musim se s vama podělit , todle to mě dneska dostalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 No nekup to za ty prachy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 A jako bonus bude vevnitř ještě mrtvola kterou Hasiči nevytříhali.... Ale to někdo koupí,převaří VINka a zlegalizuje si nějákou čorku a vyjde ho to do 100 000kč takže pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.