Únor 19, 201312 r Zdravím taky, tak nové fórum? Co mělo přinést nového? Já si dal ten samý vzhled akorád jediná změna je ta, že místo forum.skodahome.cz mám nad nickem overlay apple.
Únor 19, 201312 r já se na to vyse.... za poslední hodku se mi podruhé změnilo téma tentokrát do modra, je nepřehledné a ještě k tomu nejde ani změnit
Únor 19, 201312 r Kdyz chcu poslat zpravu a dam prazdny radek, tak mi to automaticky vyhodi mezery a volne radky a nacpe vse dohromady...no to je teda BOMBA! Navic to z*srane tlacitko odeslat nejde a musim pres rozsireny editor
Únor 19, 201312 r marku smaž si cache nebo jak se to řika a pak už to jede normalně ... ninak diky , to viš , tablet se nabiji , mobil se nabiji ,ale notas ničim nenahradiš , hlavně v kuhyni
Únor 19, 201312 r já ti na slovenštinu ser.......... i když část rodiny pochází a vlastně i je na Slovači
Únor 19, 201312 r Mě to jede bez problému .. akorád něco je anglicky, něco česky.. První jsem měl hnusné nepřehledné téma, tak jsem si to změnil zpět a ještě jsem musel změnit cz z sk .. no ale jinak to jde.
Únor 19, 201312 r tak čeština je tu ... kybliku co mam dělat ja když jsem vlastne polsko slovensky mišenec narozeny v česku
Únor 19, 201312 r nu to já měl taky, tak jsem ho změnil, zpět na původní, po hodce se samo přepnulo na to nepřehledný, tak jsem omylem přepnul na to uplně poslední a to se mi tu nějak kouslo a nejde změnit at dělám co dělám a před chvilkou se mi vněm zabydlela i ta slovenština
Únor 19, 201312 r Jozzi co by jsi poradil mě když 1/2 je německo-česká a 1/2 slovensko-madarská a narozen v Česku
Únor 19, 201312 r jozzi změnil jsem ten jazyk a ono najednou šlo i to téma zajímavé a předtím to nešlo zajímavé
Únor 19, 201312 r Ještě že jdu zejtra do práce štelovat bowling, tam se pořádně vymlátim :D a zanadávám
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.