Březen 1, 201312 r Ty než přijedeš tak už opravdu nebude. Ale můžu vytáhnout záložní lednici a zapojit ji na terase venku. Tak jsem to řešil při oslavě narozenin, kdy nás v bytě 2+1 bylo i s dětmi 9. Ještě že máme 2 terasy a zahradu.
Březen 1, 201312 r Dobrýý večer, návrat z Babovřesek docela mě překvapilo kolik tam bylo důchodců :D Hlavně dobrá zpráva, dneska jsem při tom neusnul :D Upraveno Březen 1, 201312 r od chiquillo
Březen 1, 201312 r Babovřesky mě tedy zklamali. Jen pár dobrých vtipů a jinak nuda. Troška by se na to měl už .
Březen 1, 201312 r No asi tak...na kaměnak bych se mohl koukat třeba víckrát, ale tohle mi stačí jednou Jak píšeš člověk se zasměje pár vtipům a potom a potom nic..
Březen 1, 201312 r Jo jo. I kameňák byl jen série zfilmovaných vtipů. Podle mě je nejlepší od Trošky série Slunce, seno ... To je prostě Ale z českých filmů mě zklamalo spoustu jakoby pokračování kdysi TOP komedií. Sněženky a ... , S tebou mě ... a jiné. Mám pocit, že spousta režisérů už neumí natočit takový ten normální humor. Asi jsem starej nebo momentálně zaostalej, že to nechápu. To stejné s dnešníma pohádkama. Samej pikaču, nakašu, víla swing a podobné zvratky. Kde jsou naše oblíbené jako Krteček, Štaflík a Špagetka, Rákosníček a jim podobní. Kluk se mi občas diví, že si častěji místo televize pustím nějakou oblíbenou muziku nebo si stáhnu nějaký "pro něj" retro film.
Březen 2, 201312 r Nebooj nejsi starej Mě je 26 v neděli a ani nevíš jak já rád třeba Anděla na horách To hraje prostě bezvadně Big morous A pro většinu mejch vrstevníků jsem za pamětníka Máničko, já za nic nemůžu, to všechno Gustav zpískal ... :D
Březen 2, 201312 r Dobre ranko ... Ondro tak podle veku tu budem pametniky asi vsihni ... jeee ja slunce seno zboznuju ... ale radeji mam dovolenou s andelem
Březen 2, 201312 r Chlapi a ja jsem totalni pametnik...tyhle filmy mam rad, ale co takhle Duchacek to zaridi, U pokladny stal, Prednosta staniceeeee Pro pritelkyni jsem pametnik...ona tenhle humor nechape
Březen 2, 201312 r Prednostu uz jsem dlouho nevidel , na to se musim kouknout ... kluci to bude Těma rokama narozeni
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.