Trautenberk Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Fakt, zase na primě z toho reportáž jak kdyby jste tam měli bůhví co Jinak dobré ráno Opět pracovní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Bry ranko .... zas je bruuuuuum bruuuum bruuuuuuuuuuuum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Taky jsem doma chvíli koukal, ale bohužel čas je neúprosny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Takmja si to brum brum uzivam .... dneska jak vozrazi , hlavne v bokseh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Jojo to jsem ještě viděl, pěkně mu to tam strčil prej profíci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Amateri , ale nejlepsi byl Hamilton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 To jsem nějak prošvihl, co se stalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Tak nějak si seknul boksy, nejdřiv zajel k meklerenu tam mu bylo řečeno že by to asi nešlo tak musel popojet k mercedesu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Jooo tohle, to jsem viděl opakovačku než jsem šel jak jsem prošel rychle kolem TV nevšiml jsem si kdo to byl to bylo dobry jak jen popojel o jeden vedle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 koukám Liborek se doma usmířil že dneska hází úsměvy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 (editace) Přijde na to co je usmíření A co ty? Nějak bez ůsměvu, stalo se něco? Kdyžtak napiš do SZ .) Editováno: 24. Březen 2013, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 to víš,já se nemám s kym usmiřovat........ to nic hezkou neděli všem i když někomu pracovní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Ale určitě se najde za chvíli princ a určitě i s novou OIII I tobě hezkou neděli, i když mi něco říká ze jsi nějaká smutná tak doufám že je to jen pocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 (editace) Ale určitě se najde za chvíli princ a určitě i s novou OIII jasně já jedu po chlapech s bourákama...dík... nic nechme to být..tady toto řešit Editováno: 24. Březen 2013, autor: cerrtinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Ale určitě se najde za chvíli princ a určitě i s novou OIII I tobě hezkou neděli, i když mi něco říká ze jsi nějaká smutná tak doufám že je to jen pocit To Lukaš ma zas nějakou pujčenou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 To Lukaš ma zas nějakou pujčenou ? No říkal něco že možná ještě něco bude mít :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 jasně já jedu po chlapech s bourákama...dík... nic nechme to být..tady toto řešit Ale tak to byla nadsázka, tak se hned neurážej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 co dneska na oběd pardi? dejte mi tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 U nás nedělní pracovní klasika, řízek a brambor, k tomu nějaká zelenina, a jedno pivo k tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 hmm..uvidim co spáchám.. nák se mi nechce nic x)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 U nás nedělní pracovní klasika, řízek a brambor, k tomu nějaká zelenina, a jedno pivo k tomu identickej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Ale ve středu bude prý guláš a k tomu veselý knedlík tak nějak nevím co si podtím představit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 budete veselý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 (editace) Po dlouhý době zase trochu lepší auto Editováno: 24. Březen 2013, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 No to nevim, ono to jídlo tady je poslední dobou hodně nahoru a pak hodně dolů, takže jednou si pochutnáš a pak zase jindy z toho nemůže nic dělat jak je ti zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.