Popu Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 blb no,... prej se i stehuje nebo co, ale buch vi jestli,..... sem silne zvedav,,.. uz z toho chci mit neco normalniho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 To chce mit kazdy me uz ty zimaky lezou priserne na nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 To tve auto je i teď plně normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 (editace) srandicky,... prejdou radsi makej ty chodovare Editováno: 9. Duben 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Makám, nevidíš? potím tady krev kolik je tu práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Taky makam cekam na jednoho kokota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 A on se někdě zapích a jde pozdě co :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 no jo pracanti,... ja taky poctive studuju jozzi, nejakej prdlej pšonek ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Byt bliz tak dostanes po pysku .... jinak kdo rikal ze nestuduju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 To jsou ty študáci co nikdy dělat řádně nebudou :D Ale taky koukám že se moc pilně neučíš, když to stíháš tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 (editace) jozzi: co se ,, čapčíš " ? Ses ci snad povazujes se za psonka ? ..... poctive se ucim, cekam ctyri hodiny na dalsi nudu ........ sileny tohle fakt,... nevychrapanej a strhanej po florecu, uz se vidim doma kurde, tady je pomalej net, to je na hovno.... kazdej tady na notasu .( Editováno: 9. Duben 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Nevhodne a urazlive pojmenovavani narodnostni mensiny je trestnim cinem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Pěkně do sebe zase rejete, že vás to baví To mi povídej s tím netem, jsem byl dřív na hotelový wifi, to byl fičák, že jsem si udělal mobilní net od O2 a ve srovnání s tím wifi je to jak mít internet v NASA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Bavit nebavi , ale rejt nemusi .... ty ja mam naky regionalni nas , ale je ro svihak , to se musi nehat a skoro cele polsko fici na H cku takze i v mobilu to jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Tak v Havru mají Podu, to je super, optika, jede to jako po másle Ale u nás nic takovýho není, jen zaprděný O2 a to je na pevnej internet na nic, kort když člověk mrská torrenty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Ouuu , to je bolest kdyz to nema ryhlost ale ja si fakt nemuzu stazovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Tak když jsem bydlel na druhém konci města, tam tlačil kyslík rychlost reálnou 2Mb/s stahování a upload byl někdě okolo 50kb/s Teď mám ustřednu pod prdelí jak se říká a stahuju reálně okolo 5Mbs a upload mám okolo 1Mb/s což je odpovídá tomu jejich prodávánému 40/2MB/s dementi to jsou, ale potřeboval bych větši upload no ale tady ani lokální poskytovalé moc nejsou,a když už tak po wifi a to taky pak není uplně kvalita, hlavně když prší nebo je mlha hold i v tomhle morava zase vede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Snad jen v tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Tak ono jak kdy, u vás taky není špatně, hodně se mi líbila ta příroda a krajina na Těrlicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 A ted si predstav jak tam je fajne jak uz je zeleno , pifko na terase a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 ja nereju jenom postuchuju, a uz vubec ne urazim,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 To musí být super A já jsem velkej milovník vodních dýmek takže ještě tu k tomu, nějakou fajnovou hudbu a jsem spokojený člověk No ale při představě že tady teď mrzne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 U nas uz ani neprsi .... jo tak ja jsem kurak vseobecne takze vodarna to je zaklad zivota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 No jeje, měli jsme tři, ale nedávno nám kocour jednu sejmul ze stolu a baňka šla do kopru, ale zavírají tady čajovnu tak budu další dvě brát, plus k tomu tunu tabáků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Kurna , jedna navic by se mi sikla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.