Trautenberk Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Hlavně by tě tam museli zabetonovat že teda aspoň tak to frčí tady na západě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 U nas prozatim furt vari , zahadne u nas ubylo kocek a psu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Tak aspoň nemáte nasr*no v parcích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 To je furt to asi z polska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Chodí vám tam venčit poláky jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Tak hlavne hulit a co delaj pak to netusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 To radši člověk nechce vědět Myslíš na mě s těma odkazama na ty nápojáky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Jj jen se musim v jakztakz stavu dobelhat domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Tak teda dobrá, že jsi to ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Uz jsem je jednou hledal davidivo a je tam toho hafo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Super, přijdou mi totiž lepší než ty origo ze kterýho všechno padá a je tam jen jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 A to jsou jeste 2 varianty na vyber to je vlastne 1 din suplik popripade puldin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Tak pokud mi zustane jen ten uzkej tak je to v pohodě, na mobil třeba, ale stejně jsem měl v plánu tam hodit šuplík, tak možná místo šuplíku tam vytasit ty držáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 čus Liborku tak v pátek se svezu žluťáskem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Ono je i kombinovana varianta , jeden drzak jeden suplik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 (editace) To jako fakt? to jsem ani nevěděl :D Certinka: Fakt? Taky to mam v plánu, pokecat se svýma bývalýma kolegama, ale nějak není čas, a když už mám volno tak nikdo z nich není třeba v Chebu, abych nemusel až do KV :/ Editováno: 16. Duben 2013, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Taky se hystam ale ve vlakovem provedeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Tím jsem jezdil moc rád, teda zpočátku, to bylo super, ještě jako zaměstnanec Student Agency jsme jezdili zadarmo a měli extra věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 ti pak napíšu s kym sem jela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Ja si to zaplatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Ale tak to zase jo, když jsem jezdil pak do Havru tím, tak ono člověk dal za lístek 200,- a dalších 500,- projedl a propil :D Určitě napiš, a koukej napsat pochvalu na řidiče a stewarda/stewardku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Si pis tam to snaz zvladnu , pri spatecni budu asi ko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Líbo když bude co tak pochválim beztak pojede holka zas tam moc kluků neni co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 A kam vůbec razíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 No za mě co jsem tam byl tak dva jezdili z Prahy a z Varů nás kluků jezdili 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.