jozzi Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Do Prahe na Majales Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Ooo velmi slušný výběr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 To vis , spousta znamych studuje v prahe tak je i kde prespat , a hlavne me ukecali , a hlavne letos je vyborny program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 To věřím Mě poslední dobou ani nějak nelákají davy lidí, v práci toho mám dost, poslední dobou mě láká spíš klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Ja se musim odreagovat , takovy masovy dav na vyradeni bude perfektni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Tak aby jsi něco neprovedl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 (editace) jozzi: A co majáles v Ostravě příští týden, ten nee? Editováno: 16. Duben 2013, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Je libo motor? http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/299222-cech-jel-po-slovenske-dalnici-170-km-h-pri-narazu-mu-vyletl-motor.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 A co takhle celebritu z televize? Jak do ní před nějakou dobou narazilo to ujíždějící audi.. http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/octavia/12455706?goFrom=list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 To je tak jak to do ní nahulákal ten mladej pitomec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 (editace) Myslím, že jo..Na videu v článku ZDE je vidět tak Oktávka od 0:40.Jen nechápu tu cenu toho šrotu EDIT: už chápu tu cenu, zrcátko u spolujezdce vypadá OK :'> Editováno: 16. Duben 2013, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Tak byla to funglovka, pokud to bylo přes leasing tak tohle je zbytková hodnota, kterou dostane majitel plus ještě k tomu další peníze (z povinnýho viníka atd..) Proto tolik podle mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 No jo, to mě nenapadlo .. Ale i tak to prodávat za takovou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Tak to už vidíš po odečtení daně jaká je to blbá suma.. No jo no, taky nechápu pro koho to má cenu, ale tak pokud je někdo šikovnej tak tam najde ještě dost nějakých věcí které použije či tak... Ono kdyby jsi byl na jeho místě, tak by jsi taky za to něco chtěl, aby jsi nebyl uplně na buben.. Hold je to tak nastaveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Liborku jsi tu?potřebuji tě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Jasný jsem tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Přišel host:"Dobrý den, jdu se podívat jak to tady vypadá, hm hm hezké, a vy pracujete od kolika?"Já: "Od 11"Host: "Hodin?"Já: "Stupňů"To zase bude pochvala, že je personál drzej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Zdar foliovnik level 2 hotov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Liborku když si koupim lístek a nepojedu,vrátí mi někdo prachy? asi ne co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 (editace) Když tam skočíš myslím do 15 minut před odjezdem tak ti vrátí peníze Editováno: 16. Duben 2013, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Do Prahe na Majales tak to se tam možná uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Když tam skočíš myslím do 15 minut před odjezdem tak ti vrátí peníze aha tak to nestihnu..tak hold ostrouhám dyžtak..dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 No jakto? Jestli máš na zítra třeba na 15,00 tak tam zajdeš třeba ráno v 9,00 a normálně uděláš storno a peníze máš zpátky Jestli máš kreditovou jízdenku tak to jde zrušit hned, jestli tu papírovou tak jí prostě půjdeš vrátit, a je tam na ni i napsano že nejdyl do 15 minut před odjezdem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 nejde o zítra..ale o sobotu víš až se budu vracet..neni totiž jistý jestli se budu vracet autem nebo busem ,tudíž ten lístek mít budu a když pojedu nakonec autem tak to nestihnu..ale už sem v životě přišla o víc,to víš moc dobře sám já myslela třeba jestli to neni tak že bych tam zašla druhej den víš..to bych chtěla ale moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 No zpětně to nejde Pro takový případy se hodí ta kreditová, tu si nabiješ jako mobil a pak přes sms zrušíš nebo objednáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.