Duben 27, 201312 r Jo tak garaz to taky zavidim bych potreboval tak alespon na mesic jeden den abych mohl neco kutit na voze pred barakem to je furt plno cumilu uz me to ani nebavi. A jinak dnes jsem se byl projet do Olomouce ne pres dalnici ale po klasicke ceste a ty silnici v jakem stavu tam jsou tak to je des a hruza to tady na Ostravsku to je proti tomu na luxusni silnici.
Duben 27, 201312 r Jo tak stavem cest jsme letos snad nejluxusnejsi kraj .... No ja mam jeste tak fajne ue kamarad ma servis takze pokud chci neco vetsiho jako ted tak jedu k nemu ale u mne uz je tedka taky placu dost konecne se hytnu uprav motoru
Duben 27, 201312 r čerti dyt mě znaš , ja to bez meho specifickeho humoru nedokažu a važnej budu snad jen v rakvi a myslim že i pak se budu křenit jak debil
Duben 28, 201312 r Dobré ráno, tak tady je dneska pěkně hnusné zase fakt jo? Tak to je na licu pěkně, tak snad časem něco bude
Duben 28, 201312 r To se furt obmenuje ja dycky perfektni dil v perfektnim stavu a za perfektni cenu najdu max do mesice ... na zapade tez chcije ?
Duben 28, 201312 r Super, tak doufám že za měsíc neco bude Ani nevím kde to hledáš jojo, teď sice přestalo ale pořád je hnusně :|
Duben 28, 201312 r Zdravím , Olomouc zataženo, ale zatím neprší, tak snad ani nebude, včera jsem umýval auto... Za chvilu pojedu do Ostravy, jak tam je, neví někdo?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.