Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Není proč nevěřit ;)

Jinak díky do elitu mě nenapadlo se podívat :)

Ja o elitu slysim poprve ;)

Fakt? :D tady u nás, nevím jak jinde, je to o něco dražší než autokelly, ale zase ne všechno :)

Takže když to klapne tak lízo bude přes kamaráda, kupodivu ho mají ve VW v Chebu :D

kde je cheb ? :D to je tam co je až Aš ? :D ... ja před chvili projel žabu , to zas byla retro jizda :D

Retro jízda :D

Jojo, to už je kousek do Aše :D tak tam ho prý měli minulý měsíc, a že si pro něj nikdo nepřišel takže teoreticky by tam ještě mělo být, což by bylo jedině dobře :D

Panejo to je nuda dneska v tý práci :D

tak ja nudu nevedu , za chvilu jedu tu ryšavou potvoru umejt :D , nak jsem se fabii rozjel a je vic rozebrana jak poskladana :D ,ale nic co by šlo vidět ;)

Ale tyhle upravy co nejsou tak vidět nejvíc potěší :D

no hlavně meho distributora nahradnich dilu :D , už jsem tam dneska nehal pětku :D

Sakra, taky jsi mi tam mohl něco přihodit :D

tak ja myslel že mě klepne jak jsem to rozebral :D ,ale zas bude holka jak nova ;) ... tedka jsem se vratil z vapky, kurna tam je lidi jak za totače na banany :D , a z filetou jsem se tam citil celkem nejistě :D

:D :D Tak je fakt že tady je jak vyleze mozol tak každej tam hned mizí, bohužel v okruhu 30 km je tady jen jedna, a ta je ještě v prostoru myčky, takže když si dá někdo program 3 v myčce na 15 minut tak to je na umření :D

Bry ranko ;-) taky chcije?

Tak spíš už jen mlha ;)

Dobré ráno  :kol-28: ... Venku mlha a zima.. No zase se počasí vydařilo a zrovna když je volno  :(  ..

Jo, jak rikam, kdyz se sere tak se sere :-D ja chtel dneska lakovat chatu, no muzu si dat maximalne kafe na terase a lahvaca do druhe ruky :-D

čauko...

u nás svieti slnko,nejakých 17°,len fúka dosť chladný vietor :(

To já jedu do Chebu dneska, trochu kultury, hrad, kamarádi a tak :D po cestě nákup a večer vaření, budu dělat vepřo knedlo, a domácí kedlubnový zelí ;)

jozzi: s tím lahváčem to není špatný nápad  :kol-47: 

Du si udělat něco k jídlu, bo jak to tady čtu tak jsem dostal hlad  :D  :D

Hmmm to já si dnes snídani užil  :wub:

post-25458-0-13452500-1367396900_thumb.j

Tohle sníst, tak se celej den nezastavím, resp. strávím minimálně dopoledne na Ministerstvu Úlevy (od dost ranýho dětství nesnáší můj zažívací trakt zakysaný mlíko a produkty z něj)...

No Ondro, to bych si z fleku dal :D

ježiš taková snídaně :D

Snídaně šampiónů :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.