baris Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Ahoj No já už se na dovolenou těším jak malej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 mne začína dnes o 20:00 voľno, v robote som opäť cez víkend sobota-nedeľa-pondelok...a piatok škola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Strejdo ja uz dovolenkuju od patku ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 to ti závidím, v květnu toho mám plno, takže žádná dovolená určitě nebudu, tak snad až příští měsíc Ale tak ještě že teď ty středy jsou volný Včera jsem byl na majálesu, tak jsem se odreagoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 jak se to veme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 včera to bylo náročný stavění májky a hlídání, vše se vydařilo dobře a májku jsme uhlídali narozdíl od dvou okolních vesnic, kde jim jí podřízli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Já si vzpomínám, jak jsme podšmikli májku místním v Podbořanech - Oplotech, když jsme tam byli jako študáci na střední navádět chmel... Mysleli si chudáci, že jim jeden hlídač stačí... Tak nastoupily dvě kočky, začaly se k němu lísat a kroutit (_!_)kama - a než se nadál, májka šla k zemi... a on taky, protože na jednu holku šáhnul a ona "jako na potvoru :D " chodila několik roků na judo... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 (editace) konečne doma... ináč dnes som si dal menšie preteky s kolegom...akurát je moja Fabka 1.2 to potom trošku nestíhala za Audinou (asi 2 liter TDI)...akurát neviem, či som pri fotení trochu nepustil plyn... Editováno: 1. Květen 2013, autor: wirer 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Kolik máš odchylku na rychlosti? a ze svý zkušenosti vím ze 12v jede ještě víc :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 nemal som popritom zapnutú navigáciu (v mobile). dá sa aj viac, nešiel som na podlahu, nebola to dialnica len bežná cesta kde je max. 90tka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 (editace) HTP 12V jede víc, ale až ta novější 51kW verze. Ta jde těsně kolem 160 GPS. Mně s plynem na podlaze po dálnici ukazoval tachec asi 180 a GPSka na okně 171 - přesně tolik má Drobek i "v papírech". Kola a gumy 195/55 R15, nafoukáno na 2,5bar všecky 4, na palubě jsme byli 1 bdící (já za volantem) + 1 spící dospělí + 2 spící nezletilci a k tomu skoro 70kilo bagáže v kufru. V noci, po D11 směrem od Prahy, kdesi mezi Sadskou a Poděbradama... Editováno: 1. Květen 2013, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 ja dnes sám, v papieroch mám max 160, kolá na 2,2-2,3, 185/60 R14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Dneska super den skoro celej den prospanej...dnešní slova přítulky: Ty jsi jak malý dítě, najíš se a jdeš spát fakt bomba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 wirer: Přesně ty kola co máš ty, jsem měl taky, měl jsem tenrát alu DOTZ Imola, mě se líbili i teď bych si je koupil, kdyby byli aspoň 17cky ale Jinak mám za to že jsem měl v TP 170km/h, ale teď bych vařil z vody, každopádně zkusim pohledat fotku, měl jsem tam max co šlo, z Něměcka, krásná rovná dálnice a na tacho bylo 180km/h a podle navi jsem byl na 170 ale je fakt že jsem měl najeto cca půlku toho co ty Chiquillo: Však a kdo to tak nedělá je teda fakt že já spal taky dneska jako malý dítě, jsem to večer zalomil a prý tady byla v noci bouřka jako lusk a ono vůbec nevim Cerrtinka: No konec světa nakonec nebyl, a vsadím se že ty neuschneš Jinak teda přeju všem krásný pracovní den a dodám počásko, tady zataženo, prší a příjemných 9°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 V Havru prave radi bourka a teplota 10°C a jinak pekny den za chvili na odpoledni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Jojo, koukal jsem na počasí ve Snídani, prej to budete mít na východě veselý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Kuuuurna zas.ana bourka , neneha ani cloveka vyspat ale uz jsem dloho nevidel reku na ceste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Je fakt že přítelka říkala že v noci byla mega průtrž, a teď jsem byl ve městě jí odvést a musím říct že to asi bylo hustý podle bordelu na silnici co ty kanály nepobraly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Jinak po dlouhé době zase vsazeno https://www.chance.cz/tikety/1000180705598_081942.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Dobré ráno Teda, odvolávám co jsem včera napsal - že je hnusně, na dnešek to nemá .. A ještě k tomu mě ten den pěkně začíná...: Jdu k autu, zmoknu jak ***, auto stojí na parkovišti, které se přes noc přeměnilo spíš v rybníku, je tam tak 15 cm vody, tak jsem si říkal, že si to vyfotím, no samozřejmě jel kolem nějaký závodník a jsem mokrej i za ušima ... No a jak jsem chtěl uskočit, tak mě spadl do té vody telefon ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 No ty kráááááso to máš teda pěkně na hovno den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Ja se hnu z baraku az budou vsecky dily pohromade , tedka radeji sedim na prdeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Teda já šel spát až po půlnoci, od západu přišlo blejskání, tak místo tulení se se šlo honem honem sbírat vypraný prádlo z balkónu - a ráno byl budíček kvůli odvozu, protože všude mokro a louže jak píše Galvi. Teď aktuálně 10/10 oblačnosti, duchna skoro až na zem, courá se to tady po okolních vrškách. A samozřejmě z toho cedí, takový to votravný kapání, co není ani pořádnej slejvák, ani "mžení". A to jsem chtěl umejt a navoskovat Drobka a natírat brzdy. Jo, leda velký howning... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Tak mě tohle asi jako jedinýmu vyhovuje páč jdu za dvě hoďky do práce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 (editace) To já naštěstí ten slejvák v noci prospal.. Ovšem to co je teď venku to je hnus.. Aspoň že telefon se neutopil a zatím funguje.. Snad ten rybník do večera odteče.. Já musím do školy, ale asi se dneska na ráno vy*eru.. Když se dívám z okna, tak bych se stejně daleko nedostal, v Ostravě je na Opavské od křižovatky s 17. listopadu kolona až ke Globusu (kolona jak prase pro mimo Ostraváky) Takže bych to ráno už nestihl .. Editováno: 2. Květen 2013, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.