jozzi Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Ja do prace nejdu , ale ceka me makani na aute diky bohu za garaz a furt lije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Galvi ta kolkna tam je uz pojem , vono vseobecne Ostravske kolony to je pojem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 jozzi jo, no bývá tu celkem často, vidím na to krásně z okna.. Možná vede i dál, ale je mlha, tak vidím jen po Globus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Tak jedno čerstvé foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Hee , tom znam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Ty kráso dobrý mlíko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 jozzi: Ještě aby ne, když si Ostravské komando, takže zdejší :'> Víš i odkud je to foceno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Tak zdejsi jak zdejsi , jak me bejvalka nehala tak z ostravou mam minimalne spolecneho tedka se kolem me spise toci slecny z polska ... jinak koleje VSB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Taky to tak dělám, pokud je bejvalka z nějakého města už to město nenavštěvuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 jozzi Trefa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Tak to bych libore nesmel skoro nikde ale tedka uz jezdim do Ovy jen na nakupy , do kina a obhodne , co vic potrebuju ... Galvi takze student ja mam dva semestry z banske a zbytek jsem si skoro dodelal v polsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 jej, 2 semestry? A co si tady studoval? Já jsem na FS čtvrtým rokem.. A zatím to vypadá, že už to tady i nějak dodělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Klasiku strojirenstvi , ale pak jsem presel do Bydgoszczy na geologii a geodezii a uz koncim ono studovat skoro 7 let je zahul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Tak jako na nakup třeba do Varů jo, ale jít se projít po ulici to moc ne Taky jsem si chtěl udělat výšku, ale pak to v Plzni zrušili :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 jozzi: Jo, tak strojírenství, to také studuji.. No 7 let by mě to teda asi nebavilo... a jak vidím, tak mě stíháš odpovídat ve všech vláknech .. se příště rovnou zeptám v hospodě . LiborTDI: No práva by se také hodily.. Ale určitě se najde nějaké další škola jako náhrada brzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Tak ja to delam pri praci a vejsku plati firma .... jinak jedu jak na mobilu tak na tabletu pres tapatalk takze jedu jak fretka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Já to myslel že se to tam dalo stihnout celé udělat za jednu velkou přestávku ve škole a nemyslím si že bude někdě něco podobného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Tak jako na nakup třeba do Varů jo, ale jít se projít po ulici to moc ne Taky jsem si chtěl udělat výšku, ale pak to v Plzni zrušili :D Ně-gavariš pa-rússki? A ty pilzenský práva - to byla sázka do lotýnky a holá otázka času, kdy na to přijdou a posbírají těm JUDrům po půlročním "studiu" diplomy jak švestky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 jozzi Jo při práci?.. No tak to klobou dolů, to nevím teda jak bych stíhal to učení..Už teď školu moc nestíhám.. a to zatím jen brigáduju .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Tak jako na nakup třeba do Varů jo, ale jít se projít po ulici to moc ne Taky jsem si chtěl udělat výšku, ale pak to v Plzni zrušili :D Ně-gavariš pa-rússki? A ty pilzenský práva - to byla sázka do lotýnky a holá otázka času, kdy na to přijdou a posbírají těm JUDrům po půlročním "studiu" diplomy jak švestky... skoda ze tam na to prisli , bych si jeste udelal pravnicinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 (editace) školu mi nespomínajte... - prvý ročník na TU Košice som opakoval - druhýkrát som sa dostal až do tretiaku, no tam ma neccheli cez skúšku pustiť, vraj málo bodov, tak som musel kapitulovať - teraz externe druhý rok na tej istej škole, ale inej fakulte v Prešove... a keby na tom nezáležalo tak veľmi rodičom, už tam ani nechodím... ináč pekné dopoludnie... Editováno: 2. Květen 2013, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Zdravim zdravim jak to je u vas s pocasim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 wirer: do Košic jsem původně chtěl i já jít studovat na strojnickou fakultu.. Ale nakonec jsem skončil v Ostravě.. Ale zrovna tento semestr máme v ročníku 2 uprchlíky, jeden z Košic a druhý ze Žiliny pry moc těžké a tak zkouší štěstí v Ostravě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 v KE som bol na FEI-ke (elektronika, aj tak ale väčšina vyletela na matike ako ja) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 brý dopoledne ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.