Trautenberk Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Dobré ráno jinak záleží kolik jsi tankoval ale mě když jsem To fakt dal plný tak to začalo klesat až po 100 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 plná nádrž. doplňoval som ešte aj po strelení hadice. vošlo mi tam 40,5 l, predtým som mal dojazd odhadom na 50km (nemám palubný, zatiaľ). som zvedavý koľko prejdem na tú jednu nádrž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Tak HTP má taky nádrž na 45 litrů ne? Takže jsi tam měl cca 5 iitrů u HTP jsem to bral takhle, pokud jsem natankoval za 1000,- tak jsem když jsem ujel 500km a více, byl jsem spokojenej když míň, byl jsem nasranej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Bry ranko jaja ma 45 litru, na shelce u frydku mu vlezlo i 60 coz se hnedka reklamovalo a hlasilo na cojku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Joo ta byla myslim i v TV Jinak video z dnešního rána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Ja zas vidim kulove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Aaaaa ťapaťalk :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 si piš ,ale už jsem si zapnul pc ... ja bruuum brum brum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Koukám že jsi změnil i formátování písma v příspěvku, hezkýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 A vidíte tam mojí motokárečku? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 tak zlehonka ... Ty ja ti ani nevim co jsem kliknul , to zas bude tim že myš už tahne z posledniho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 A nebo ještě ruce neví co dělají? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 ja fčera ani nepil co to jsou dva pivečka navečer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Nic Já dneska dostal v práci od kolegy dva drtky Becherovky, slaví narozky, a dal dvě malý a šel pracovat, máme novou pracovní dobu, takže jsem z toho celej štajf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 brrrrr, to mam na seznamu hnedka kolem zelene a borovičky to ja nepiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Tak ja to taky moc nemusím, jsem RUMovej, ale tak když měl ry narozeniny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Máš lemtat "lak na rakve" - ten je nej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 A to je prosím pěkně co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Kde máme vůbec Žanet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 žeby si konečně našla hlapa ... Ekkare co to je ? ja Ti už pil i herkules ale ten neni moc dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Lak na rakve, to vím že jednou snad říkal kolega, a je to něco jako hruškovice nebo tak něco co já vím určitě to bude nějaky tlamolep Jooo žeby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 tak už se tu nějakou dobu neukazala a ve zpravach nic nebylo žeby ve Varech našli nakou mrtvolu tak za tim musi byt chlap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Nebo má zaracha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Lak na rakve - fernet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Přímo z Wikipedie: ...obliba Fernetu Stock rostla, stal se nedostatkovým „podpultovým“ zbožím. Průvodním jevem rostoucí obliby je řada slangových pojmenování černý švihák, lak na rakve, moč mrtvé asfaltérky, mačkané štěnice, fermež, nafta nebo dech mrtvé milenky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.