Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tož jsem to krásné dobré slunečné ráno... asi zakřikl, protože už tady leje jako z konve  :kol-32:  :D

Tak vám patří, se tady chlubíte že máte hezky a já nevim co všechno :D

No s tím deštěm jsem to asi taky zakřikl  :kol-32: .. Už došly i kroupy  :wacko:  ..

Jooo :D koukám když hnusně tak se vším všudy :D

V Tesine sa blejska hromy biju ;)

Aaaa v Ostravě už je zase celkem krásně  :kol-28:  :D .. Teda doufám, že to zase nezakřiknu.

u nás sa akosi zatiahlo...to asi preto, že sa chystáme na výlet do Bardejovských kúpeľov... 

Konečně doma z práce :) Mělník svítí slunko ale fučí vítr :kol-31:

To tady jednou svítí sluníčko pak padaj pomalu trakaře :D

Jooo Libore tady padaj trakare vsude mozne :D

Dnes počas celkem OK, až na ten větřík - chvílema byl docela studenej, ale co můžem chtít od května...

Dneska bylo tak hezky, a já musel kvůli pohotovosti do práce :(

dobrý večer...

výlet nakoniec dopadol fajn, späť sme išli obe fabky za sebou, oco v predu, ja som mu dýchal na krk :D  len pred ocom jeden debílek na felde štrajkoval...nakoniec sme ho sejmuli :D

Takový jsme s kolegou likvidovali systematicky - když nepustil před sebe dobrovolně, ani když měl 3 prdele příležitostí, měl zle...

Předjel ho jen 1 z nás, druhej se mu nalepil na prdel a ten zepředu ho začal poznenáhlu přibržďovat... nejdřív jen ubíráním plynu, pak i občasným lehounkým položením nohy na brzdovej pedál, jen tolik, aby se vzadu rozsvítily brzdový světla... A nejčastěji na rovným, naprosto přehledným úseku, kde jinak nic nejelo.

Málokterej vydržel s nervama...

niežeby som jazdil jak blázon, ale tak toto? šak to človek aby za ním nervy stratil...

J, pokud někdo jede na "jedničce" 70 a nemá zjevně důvod - a blokuje celou kolonu, je to na zabití

To se říkalo o tom, že nejrychlejší auta jsou Avie - vždycky vedou kolonu...

keby len Avie...

Dobrej den ;)

Tak dnešek začal strašně, mám svalovou horečku, nikomu to nepřeju, je to fakt bída :( 

No jinak u nás je teď asi 23°C a komplet bezvetří, takže čekám v práci něco okolo 30°C že mít budu, to zase bude šichta za všechny prachy :)

si moc cvičil Liborku? :D to přejde :p 

joo u nás je dusno takže věřím předpovědi že přijde bouřka brzo :D

No chtělo by aby pořádně zapršelo :D

Jo přejde i doktor říkal že jo, ale ta levá noha je moc a mám na to antibiotika, takže jsem nadšenej žeeee :/

Co já vím, tak je na tom místě zákaz sezení mladších než 12 let "od nepaměti" - aspoň pro mne, bylo to už v "erťáku" = Š 706 RTO. Úplně napravo vepředu bylo "služební sedadlo" (tam běžně sedával průvodčí, než se zavedlo vydávání jízdenek strojkem Setright) - to bylo na úrovni sedačky šoféra a za ním byla jedna klasická "dvojka", na který standartně vsela cedulka "Neobsazovat dětmi do 12 let"... U "šimla" ŠM-11 a následně Karos se to "horký" sedadlo jen "posunulo" těsně za přední dveře...

Tak většinou vedle řidiče u předních dveří sedí stewardka/steward, kromě zahraničí, kdy se od jísté doby (nehoda v Itálii, zemřela stewardka Lucka) musí sedět nahoře, a ne za řidičem ale na druhé straně, jsou to sedadla 2+3.. Ale protože každej vydělává, hlavně řidič, tak i tyto sedadla prodá u busu (což nesmí, ALE může prodat sedadla na která nikdo nepřišel) a pokud prodá tak stew sedí opět vedle..Jednou jsem zažil cestu z Neapole (jedna z mých posledních) kdy jsem seděl vedle řidiče, a protože chtěl vydělat vzal jednoho navíc, ten seděl mezi mnou a řidičem na schodech = přísný zákaz, a občas šel na WC kde si sednul a kde by ho ani nikdo nehledal, teoreticky... Bohužel i takové věci se dějí a nejsou jediné :)

Přiklady dalších:

Koza v přepravním prostoru u kufrů = Trasa Brno  Praha

Dva mladý kluci v ložničce pro řidiče pod kávovarem = trasa Liberec - Praha

Několik lidí převezeno jen na schodech u zadních dveří = Vary - Praha

a další a další a další...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.