Trautenberk Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Tak to je pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Tož jsem to krásné dobré slunečné ráno... asi zakřikl, protože už tady leje jako z konve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Tak vám patří, se tady chlubíte že máte hezky a já nevim co všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 No s tím deštěm jsem to asi taky zakřikl .. Už došly i kroupy .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Jooo koukám když hnusně tak se vším všudy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 V Tesine sa blejska hromy biju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Aaaa v Ostravě už je zase celkem krásně .. Teda doufám, že to zase nezakřiknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 u nás sa akosi zatiahlo...to asi preto, že sa chystáme na výlet do Bardejovských kúpeľov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Konečně doma z práce Mělník svítí slunko ale fučí vítr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 To tady jednou svítí sluníčko pak padaj pomalu trakaře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Jooo Libore tady padaj trakare vsude mozne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Dnes počas celkem OK, až na ten větřík - chvílema byl docela studenej, ale co můžem chtít od května... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Dneska bylo tak hezky, a já musel kvůli pohotovosti do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 dobrý večer... výlet nakoniec dopadol fajn, späť sme išli obe fabky za sebou, oco v predu, ja som mu dýchal na krk len pred ocom jeden debílek na felde štrajkoval...nakoniec sme ho sejmuli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Takový jsme s kolegou likvidovali systematicky - když nepustil před sebe dobrovolně, ani když měl 3 prdele příležitostí, měl zle... Předjel ho jen 1 z nás, druhej se mu nalepil na prdel a ten zepředu ho začal poznenáhlu přibržďovat... nejdřív jen ubíráním plynu, pak i občasným lehounkým položením nohy na brzdovej pedál, jen tolik, aby se vzadu rozsvítily brzdový světla... A nejčastěji na rovným, naprosto přehledným úseku, kde jinak nic nejelo. Málokterej vydržel s nervama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 niežeby som jazdil jak blázon, ale tak toto? šak to človek aby za ním nervy stratil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 J, pokud někdo jede na "jedničce" 70 a nemá zjevně důvod - a blokuje celou kolonu, je to na zabití To se říkalo o tom, že nejrychlejší auta jsou Avie - vždycky vedou kolonu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 keby len Avie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 chlapci se asi sekli v počtu :D http://www.stream.cz/video/811640-prevoz-obriho-nakladu-se-nezdaril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Dobrej den Tak dnešek začal strašně, mám svalovou horečku, nikomu to nepřeju, je to fakt bída No jinak u nás je teď asi 23°C a komplet bezvetří, takže čekám v práci něco okolo 30°C že mít budu, to zase bude šichta za všechny prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 si moc cvičil Liborku? to přejde joo u nás je dusno takže věřím předpovědi že přijde bouřka brzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 No chtělo by aby pořádně zapršelo Jo přejde i doktor říkal že jo, ale ta levá noha je moc a mám na to antibiotika, takže jsem nadšenej žeeee :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 http://praha.idnes.cz/nehoda-kamionu-a-autobusu-ruzyne-d4y-/praha-zpravy.aspx?c=A130509_104410_praha-zpravy_eb Velmi nepříjemnéé, a ta těžce zraněná je kamarádka a bývalá kolegyně ne nadarmo jsme tomu místu říkali sedačka smrti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Co já vím, tak je na tom místě zákaz sezení mladších než 12 let "od nepaměti" - aspoň pro mne, bylo to už v "erťáku" = Š 706 RTO. Úplně napravo vepředu bylo "služební sedadlo" (tam běžně sedával průvodčí, než se zavedlo vydávání jízdenek strojkem Setright) - to bylo na úrovni sedačky šoféra a za ním byla jedna klasická "dvojka", na který standartně vsela cedulka "Neobsazovat dětmi do 12 let"... U "šimla" ŠM-11 a následně Karos se to "horký" sedadlo jen "posunulo" těsně za přední dveře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Tak většinou vedle řidiče u předních dveří sedí stewardka/steward, kromě zahraničí, kdy se od jísté doby (nehoda v Itálii, zemřela stewardka Lucka) musí sedět nahoře, a ne za řidičem ale na druhé straně, jsou to sedadla 2+3.. Ale protože každej vydělává, hlavně řidič, tak i tyto sedadla prodá u busu (což nesmí, ALE může prodat sedadla na která nikdo nepřišel) a pokud prodá tak stew sedí opět vedle..Jednou jsem zažil cestu z Neapole (jedna z mých posledních) kdy jsem seděl vedle řidiče, a protože chtěl vydělat vzal jednoho navíc, ten seděl mezi mnou a řidičem na schodech = přísný zákaz, a občas šel na WC kde si sednul a kde by ho ani nikdo nehledal, teoreticky... Bohužel i takové věci se dějí a nejsou jediné Přiklady dalších: Koza v přepravním prostoru u kufrů = Trasa Brno Praha Dva mladý kluci v ložničce pro řidiče pod kávovarem = trasa Liberec - Praha Několik lidí převezeno jen na schodech u zadních dveří = Vary - Praha a další a další a další... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.