wirer Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 konečne voľno...dnes oddych, pravdepodobne, možno sa prevetrať von na bike... a zajtra smer oslava + výlet :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 To já se zase jebu s tim pitomým O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 plány sa zmenili, bike nič, ale zato je Tweety vyumývaný ako nikdy predtým povysávaný, vyleštený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Jooo to zavidím, já jsem teď už dlouho neluxoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Dobre ranko skyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Brý ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 tak za chvílku vyrážím na Autoslalom Koráb MČR + VZ 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Si někdo žije, takový pěkný plány na víkend Aaaaaa herr Jozzi dorazil, no kde jsi byl? Jinak až přijde soudruh wirer nechť se hlasí, potřebuju poradit se zapojením zapalovače v kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 To nejsou plány - to je realita!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Vy mě tady snad fakt chcete nasrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 a příští víkend http://www.edda.cz/mscrdovrchu/index.php?m=trate/detail&id=81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 čeče ty máš práci, každej víkend doma, závidím To já abych měl volný víkend na skodahome tak jsem si musel vzít dovolenou a to jeste 2 měsíce předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Bré ráno .. Mr. Kyblík : na závody do vrchu bych zašel, ale vše jezdí nějak daleko .. Ale už se blíží 1. a 2. červen 2013 a to se tady kousek jede mistrovství Evropy - na ecce homo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Ono toho 1. a 2.6 je hodně akcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 (editace) libor, a čo konkrétne?? prípadne napíš SS a pokecáme... momentálne som na cestách, konkrétne teraz na návšteve, o chvíľu smer Poľsko, potom späť na SK a snáď na hrad v Starej Lubovni joo, a ešte som zabudol, musím vymyslieť nejaký spínač na osvetlenie v kufri. zatiaľ to je cez konektor, ale najpohodlnejšie to asi nebude. foto niektorý večer, ešte vyriešiť umiestnenie Editováno: 11. Květen 2013, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 No zjistil jsem že ta zásuvka co mám není napojený, tak odkud jsi tahal kabeláž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 rozobral som B-stlpik, komplet vnútro na vodičovej strane a natiahol dvojlinku od poistkovej skrine až dozadu do kufra, potom zadný "prah". zásuvka išla na ľavú stranu, kvôli tomu aj cez kufor. vpredu je to napojené na poistku, plus na hlavný prívod (u mňa 2 červené káble do skrine), mínus je len pripevnený cez očko nakrimpované na kábel priamo na kostru auta (pod šrubu pri poistkovej skrini). čo sa týka zásuvky, kúpil som v rádioamatéri zásuvku pre montáž do panela (cca 3,30€), vyzeral v kufri dieru na ňu, pripojil káble a je to na ten istý kábel ide aj osvetlenie, len ešte cez vypínač, ak ho domontujem kdď niečo nie je jasné, daj vedieť... PS: neviem či nemám foto v téme o Tweety-m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Jojo, fotky tam jsou ale popis tam nebyl já tam tu zasuvku mám, jen nemám kabeláž k tomu, a co kdybych natáhl kabel od stávající zásuvky mezi předními sedačky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Libore ja makal , a včera na party , dneska lečim opicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Joo makal, to tě tak honí po dovolence? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Ale ,ani se neptej , je to zahul , že ja vubec tu dovolenku bral ,alespon že mam volny vikend a venku samozdřejmě lije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 K nezaplacení tady je taky hnusně, ale aspoň mi je v práci přijemně, až na ty lidi, ty jsou pěkně protivny dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 no ja bych byl taky protivny , kocovina jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Bych ti dal jednoho do vířivky a ono by tě to přešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 tak viřivku bych bral a ze 3 slečny k tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.