Trautenberk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 No ale to jsi zase kupoval ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 žensky Ti nikdy nekoupi pořadne věci třeba kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Hele ta moje mi koupila naposled plnou nádrž nafty :D takže bacha jo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 To já náhodou dostal od přítelkyně k narozeninám poukaz na čištění + leštění auta.. Kola to nejsou, ale snaha se cení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Tak na to mi řekla, že ona v něm nejezdí, tudíž ho nešpiní, tak mi nic takovýho nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 No jo.. Tak to moje se zase nemohla prej na to už dívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Ha Tě práskla že se o Fabku nestaráš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 (editace) A vůbec, starám, ale zrovna jsem nestíhal ani během měsíce s autem zajet k pumpě na umytí.. tak byla trošičku špinavá.. ale né moc Editováno: 11. Květen 2013, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Tak jen aby Je teda fakt že teď jak pořád prší a kousek od baráku staví nové rodinné domy, tak je bláto všude, i na motokáře ale teď se to nevyplatí umýt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 mne chce moja splatku za auto zaplatit -- z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 To je taky dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Jo, tady se také staví jak blázen.. no každý den mě auto připadá víc a víc hnědé .. Když zaprší, tak to ze střechy akorát všechno steče na boky, aby se uvolnilo místo pro další bordel na střeše... .. Takže mýt to nemá cenu stačí 1 den a je po čistém autě..wirer: dobré, originální nápad na dárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 No tak nějak, do toho všechno kvete, pil je všude, no děsný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 nj, vcera sme umyli auto, povysavali, a zas je brudne...teda skor zaprasene -- z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 To já jí dám péči před škodahome srazem, to dostane co potřebuje, at mi nedělá ostudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Brý podvečír!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 tak tedka s tema pylama to neni žadna prdel , ja ho umyl předevčirem a zas jsem jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Kdyby jsme tady měly aspon normální wapboxy, aspon dva, ale bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 my mame samoobsluzne na dvoch miestach po 6 kuskov, tak staci... Uz by sa mohlo zotmiet, nech nalepim osvetlenie do kufra a mozem ist spat -- z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 Dobré pracovní ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 Ahoj , Ti dam pracovni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 Jako jo! Pro mě je pracovní! Ale vyhlížím autíčko na hraní, a zatím koukám na OI RS v 1.8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 ja na hrani chci peugot 205 gti ,ale tech v origo stavu je jako safranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 Joo tech je bídně málo To já chci něco s tímhle motorem, dá se s tím hodně pohrát, ale nevím do čeho, je v Audi, tak v Seatu ale ta Oktávka vypadá dobře a v kombi Udělat to na social look a pak pod kapotou těch 132kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.