Trautenberk Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Když jsem tady zmínil že Scoutic tady moc není, tak zase jsem četl jak je málo Fabii II RS, tak tady jich jezdí několik, ve městě stojí na jednom parkovišti 3 a mají rozdílný majitele dva z nich mají věk dohromady skoro 100 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 (editace) Najprv bola volba obycajna combi... ale vzhladom na vybavu + doplnkova som siahol po scoute... za tu cenu sa mi to urcite oplatilo No myslim ze tam bude 4 ramenny (alebo sa pletiem ?). Trojramenny som nejak nedomyslel. Ale to az tak nesuri Editováno: 6. Červen 2013, autor: PyroSVK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 LiborTDI: Tak RS-ek potkávám u nás celkem hodně, ale Fabii Scout jsem viděl snad jen několikrát a to ještě u prodejce... PyroSVK: Jojo, scout a ještě v kombíku je doooost krásná kombinace... Také by se mi moje Fabka líbila ve Scoutu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 U nas v Kosiciach je RS asi tak 6 z toho 1 combi. A scout som zatial videl len 1 a to v Zelenej Rallye. Ta sa mi nejak k scoutu nehodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 (editace) Scout v zelené? No nevim nevim No to já bych ho chtěl také totiž... Mám ještě ten starší, ale když už mám nové znaky, tak volant bych bral taky Editováno: 6. Červen 2013, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 (editace) To som sa len tak informoval k planom do buducnosti . Ono by nebol problem doobjednat ale musim s nim objednat cely paket co by ma vyslo na 320 € (8 200 Kč) a to sa mi zda trochu vela inak tu je ta zelena http://skodaplus.sk/Car/634911/skoda-fabia-combi-scout?query=%26priceFrom%3D0%26inOperationTo%3D0%26speedometerFrom%3D0%26mark%5B%5D%3D32%26model%5B%5D%3D400%26fuel%5B1%5D%3D1 Editováno: 6. Červen 2013, autor: PyroSVK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Teď jsem se díval na konfigurátor a u nás se 3 ramenný bez multifunkce v základu jen když připlatíš i paket dynamic se sportovníma sedačkama... Ale tak Airbag je stejný, tak jenom v budoucnu prohodíš volant.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Ta zelená je moc hezká, ale na Scouta se nehodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Ja si radsej kupim ten volant neskor a tento co tu bude teraz nejak predam Ale to su len take "skice" do buducnosti Kto vie, mozno sa mi ten 4 ramenny zapaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Ale jo, to určitě někdo koupí ... Já pořád hledám, kde se objeví právě nové 3-ramínko s ovládáním pro rádio a pádlama pro řazení za nějakou přijatelnou cenu... Abych také trošku svoji Fabuli omladil... a mohl se cpát mezi novější modely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Skusim sa spytat aj na predajni ci by sa nedal zohnat cisto volant bez paketu za dobru cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Jo, tak oni ti ho seženou bez problému... jen cena je trochu mimo realitu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 To mas pravdu. Ja sm este napriklad nechapal ten cenovy rozidel medzi 77kw a 63kw. 800 € ? Si robia prdel nie ? Za 400 € si viem zohnat kvalitny chip aj na 90 kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 To je ten jejich marketing... Mají jeden motor, ale udělají 2 typy softwaru a tak to prodávají jako 2 motory, i když je vše úplně identické a liší se pouze nahraným softwarem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 som chcel napísať, ž slnko svieti. len neviem, či dnes ešte nespŕchne...a to som chcel konečne Tweetyho osprchovať...a dobrá správa? prišla výplata, môže sa nakupovať...a ešte jedna? čaká ma takmer 3 a pol dňa voľna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Tyjo, tak to jsou pěkné vyhlídky... volno + výplata.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Joo to ja ještě musím na výplatu počkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 no to hej. už len aby počasie vyšlo aspoň trochu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Tady poslední dny fakt super počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 brej večír to já už mám dnes pátek,protože padla a práce až v pondělí :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 To je ten jejich marketing... Mají jeden motor, ale udělají 2 typy softwaru a tak to prodávají jako 2 motory, i když je vše úplně identické a liší se pouze nahraným softwarem... Tak ten ich marketing je trosku nedomysleny Inak dobry vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 dobrý večer, pôvodný plán kúpiť roletky do auta proti slnku sa zmenil na kúpu hodiniek síce len také jednoduché, ale s hrudným pásom na meranie tepu srdca, krokomer, stopky, atď... neviete, koľko by vyšli nové znaky na auto niekde v origo servise? PO-KE? či má zmysel objednávať z netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Chces ich tam nechat aj namontovat alebo si to namontujes sam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 namontujem, to je hádam najmenej. silikon doma ešte niekde bude ak by bol potrebný...a zadný je dosť zničený, tak mi nevadí aj keď pri demontáži praskne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Za spytanie priamo v servise nic nedas.. Podla mojho nazoru to vyjde bud na rovnako alebo malinko drahsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.