Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Bry den. Dnes je asi najhorucejsesjsejsi den :D

Ahoj ;) Tesin hlasi 32 ve stinu :D

Nooo teplíčko teda  :kol-31: ... Tady nevím kolik je ve stínu, protože mě na teploměr svítí sluníčko a stupnice je jenom do 50 a tam už to je skoro 2 hodiny  :kol-32: ..

Tak se v Ostravě zničehonic zatáhlo - černá obloha, teplota o cca 10° dolů a vypadá to na pěkný slejvák  B)

Co by som za to dal

to je horúčava...v robote ani klíma akosi nezaberá - resp. nariadenie o rozdieloch medzi vnútornou a vonkajšou teplotou...našťastie od zajtra 3 dni voľna, tak hádam nebude búrka, ktorá sa dnes cestou domov prejavovala...

Jde se koukat na Jeníčka a Mařenku: Lovci čarodějnic :D :D

to mám na disku...ale teraz sa chystáme opäť raz-zas do KE...tak snáď večer kuknem :p

to je horúčava...v robote ani klíma akosi nezaberá - resp. nariadenie o rozdieloch medzi vnútornou a vonkajšou teplotou...našťastie od zajtra 3 dni voľna, tak hádam nebude búrka, ktorá sa dnes cestou domov prejavovala...

ako nejak znie to nariadenie ? :) urcite "super-ultra-ochranne-bezpecnostne" pokyny ako vsetky s Bruselu

no to neviem, ale vraj by sme nemali mať rozdiel väčší ako 5° medzi vnútornou a vonkajšou teplotou...

z KE už doma, a zajtra možno zas. mal som tušáka, že máme ísť dnes neskôr a počkať na poštárku  :kol-44:  - bráško ma na moje meno v KE na colnici blesk k zrkadlovke   :kol-32:

takze ak je vonku 34° tak vnutri "prijemnych" 29°C :)

odkial je ten blesk :) Cina ? USA ?

Chlapi, nekdo Mlada boleslav a okoli na sobotni srazek? :)

Vice v lokalni srazy.

pyro, tuším že čína...

a ja už mám nervy, asi načase ísť spať...mám kábel na VAG, viem PIN pôvodných budíkov, no niekde som zastrčil papier, kde som mal PIN starých :(  asi sa na to predsa vykašlem a zájdem za mechanikom do servisu, nech sa na to pozrie on nech si nezablokujem komplet elektroniku...

dám možno predsa tomu posledný pokus zajtra ráno, či si nespomeniem na PIN (resp. či som blbo teraz nezadal a nezablokovala sa jednotka)...

dobrú...

dnes, prípadne zajtra večer prečistenie notebooku...možno formát disku a zbavenie nepoužívaných a zbytočných vecí....to isté aj začiatkom budúceho týždňa aj ocov...veď čo sa dá v tej horúčave iné robiť...;)

to ja som nedávno zmazal zo stareho pc asi 50 GB... precistil registre a defragmentoval disk... ono vysledok trochu vidno ale aj tak je to pomale.. tak ci tak sa zapina asi len raz za tyzden

notebook zapínam každý deň, niekedy beží aj viac dní v kuse...tak treba sa o neho postarať...aj Tweetyho som dal aspoň trochu schladiť do garáže, keďže oco išiel preč :p

nazdárek :p tak jak jste přežili menší vedra? :D

menšie? dobrý vtip...menšie možno bude zajtra v robote, a údajne má spŕchnuť...

sak konecne :)  už by mohlo "zachľapac" :D

tak snáď sa dočkáme...

Dnešní drifty v oc Letňany :kol-47:byli super :kol-31:

Upraveno od chiquillo

sakra, 13.7. mám stretávku zo školy, a 14.7. som tuším v robote :(

Vsak ja tiez neviem ci budem moct

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.