Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dovolená.... co to je? :D

Zdravim, Scoutik uz by mal byt vyrobeny take nejake 2 tyzdne a mam ho doma  :kol-24:  :kol-24:

a niekto musí zarezávať v robote :D

na dovolenku sa budem tešiť presne o mesiac...

zitra si dávám volno a jedu na vylet do německa :kol-47: si odpočinout :D :D

Já byl dnes na družstvu vyřizovat papíry a na nějaký čas se bude muset šetřit, než se s přítulkou nějak rozjedeme.

Takže letošní dovolená je v nedohlednu :(

moja by tiež už najradšej svadbu mala hoci aj hneď cez víkend :D  tak som dal ultimátum, kým nenašetríme aspoň 3000 (€), tak bude musietť počkať...alebo ju prekvapím a bude aspoň prsteň skôr...  :kol-31:

Bry vecir panstvo ;) neco noveho? ;)

Dneska cestou po německé dálnici, předjíždějící se kamioni cca 5km usek :D řikám to to je určitě ústečák a byl to on :kol-25:  cestou domů z dálky mohutnej dým...řikám, někdo něco pálí a auto v odstavnym pruhu a dým z motoru a výfuku, měl to i v kabině :/.

No měl jsi to pěkně akční :)

Jako vzájemně se předjíždějící kamióny na dálnici, když jeden jede v pravým pruhu 89kmh a druhej ho levým předjíždí 89,5kmh, ty bych na místě střílel štětinama s dobytčí solí do tlamy a do prdele. Nesilomrdně a na fleku sebrat papíry!

Mne sa raz stalo ze naschval blokovali dva pruhy... vedla seba sli

RAZ?????

Tak to asi jezdíš málo po dálnici - nejezdím po nich denně, ale tenhle případ potkám skoro vždycky, když na nějakej ten českej "placenej tankodrom" vyjedu... A samozřejmě vždycky když spěchám a tlačej mě hodiny. A je to šmahem přes všecky možný VÝCHODOEVROPSKÝ MPZ - CZ, SK, PL, UA, H, TU, I, BUL, RU, GR... Kamión s "déčkem", "efkem" nebo jinou západoevropskou značkou v takový situaci neuvidíš - a pokud, tak jenom v roli toho předjížděnýho - a ten potom v takovej moment okamžitě začne šlajfovat jak blázen, aby toho zmagorovatělýho blba co se dere před něj rozdílovou rychlostí retardovanýho šneka co nejrychlejc pustil před sebe a neblokoval dálnici. Jak říkám, sebrat papíry na fleku, případně ještě veřejně vyvěsit fotku takovýho kokokokota na entou někam na hooodně viditelný místo a byl by pokoj.

No já 8. 7. nejspíš vyrážím do Frankfurtu, tak už se na ty německý dálnice těším, konečně pořádná cesta a ne naše D1 :D

Vacsinou jazdim dialnicu Kosice-Presov (20km) tam sa mi to davnejsie stalo, to je kludna dialnica tam sa da ist aj 250 km/h a hrozia akurat policajti. Ziadne zapchy nic... 

Mimochodom. Ake znacky zimnych pneu by ste mi odporucili ? Pripadne aj konkretne typy. Potrebujem nieco co bude mat dobry pomer cena/kvalita. Nic spickove. Ano viem na pneu sa nema sterit ale niesom nejaky pretekar a rocne je na aute najazdene tak 8000 km. V zime to je asi 3000 km.

Upraveno od PyroSVK

Za mě klidně ty Vredesteiny SnowTrac 3 - nejsou nejdražší, ale kvalitativně natrhnou prdle i mnohem dražším.

dnes ráno celkom sranda bola...idem si kľudne do roboty a zrazu policajti :) pán vodič, pili ste? a už mi dáva do ruky náustok na fúkanie :D samozrejme nula (0)...to bolo prvýkrát čo ma zastavili odkedy mám vodičák...od 2006 :D

:D Tak to máš super... to já foukám obvykle 1 za měsíc měsíce  :kol-32: .. Ale rekord mám 4x za 1 den a to ještě od stejné hlídky, během asi 3 hodin.. Jezdil jsem po městě a rozvážel nějaký materiál a vždy mě zastavili.. Po prvý v pohodě, po druhý se na mě už divně dívali, po třetí už se mě zeptali, jestli mě náhodou už dnes nestavili, že jim já i auto jsme povědomí a když mě zastavili po čtvrtý, tak se už smáli.. Ale foukat jsem musel pokaždé  :kol-28:

neviem či by ma to bavilo :D asi nemali sebou toho, čo si pamätal autá ktoré už zastavili :D

Za mě klidně ty Vredesteiny SnowTrac 3 - nejsou nejdražší, ale kvalitativně natrhnou prdle i mnohem dražším.

Tie som uz davnejsie obkukoval, pozdavali sa mi. Do uvahy pripadaju este aj Continental ContiWinterContact TS850, tie su podla testov lepsie na mokrom a suchom asfalte. Cenovy rozdiel je minimalny. Verdsteiny zasa naopak, na snehu vyborne vlastnosti. Po snehu velmi nejazdime, obcas na chatu ale s tym snehom by si mali poradit aj Continentaly. V kazdom pripade vdaka

preumatiky, ich kúpa ma tiež čakajú...dorazím zimné, čo som mal na aute pri kúpe, na tieto disky pôjdu zimné, a potom na leto nové disky aj pneu...aspoň taký je plán :D

ináč, nakupuje niekto z ebay? brat si kúpil objektív, no prestal fungovať...koľko vychádza cca poštovné...

Dnes som videl novy Superb Combi, dokonca L&K (tipujem podla kolies Sirius 18")... krasa... hneda Magnetic... Mam novy sen  :kol-75:

Upraveno od PyroSVK

Nejako tu skapal pes  :kol-78:

Jj nikde nikdo :D

Nazdárek lidi!!! :)

Asi pujdu na jadno10-ti pivo.  :kol-35:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.