Březen 10, 201411 r A este ked pootocim klucom tak sa zapne denne svietenie ? Moze mi to niekto na FII alebo RO vyfotit? Vdaka
Březen 10, 201411 r U nás sa tie natáčacie svetlá dajú objednať. Dokonca jeden čas existoval výhodný balík, Elegance Plus v ktorom tie Corner svetlá boli a pri finacovaní cez Škodovku k tomu balíku bola ešte aj zľava nejakých 700 €, čo bolo viac, ako cena toho balíka (nejakých 450 €). Vyzeralo to, ako keby sa za každú cenu potrebovali zbaviť svetlometov. :-)
Březen 10, 201411 r juraj07: Jo natáčecí mám.. Denní svícení se zapíná automaticky, když máš zapnutý vypínač u pojistek.. Jak píše ASPIRE, po otočení klíče se automaticky rozsvítí... Jediní nevýhoda si myslím je, že se nesignalizuje jejich rozsvícení kontrolkou na přístrojovce a že se u nich nehlídá kontrola prasklých žárovek. Dále pak jakmile otočíš vypínačem hlavních světel, tak se vypnou.. e1.: To je zajímavé, u nás jdou jen k Fabii RS, Scout a Roomsteru také jen Scout.
Březen 10, 201411 r U vás je konfigurovateľnosť Fabie posledný rok dosť obmedzená. Viem, že nemáte už ani voliteľnú navigáciu a minule som ešte na niečo narazil. Jednoducho ČR berú v ŠA ako krajiny východného trhu, ako napr. Ukrajina, Rusko alebo Čína. Ak by ste neboli v EU, tak by ste nemali v ponuke ani motory TSI a TDI, a boli by ste radi ak by ste si mohli objednať 1.6 atmo. Samozrejme iba s manuálnou prevodovkou.
Březen 11, 201411 r Hej galvi a ten prepinac u pojistek je obycajny zpainak svetiel ? Alebo je tam nejaky gombik ?
Březen 11, 201411 r juraj: Jak píše wirer .. wirer: Jaktože ho tam nemáš? Já žil v tom, že se dává do všech aut..
Březen 12, 201411 r Myslím že ten přepínač se dával jen do doby, než se začalo denní svícení umisťovat dolů vedle mlhovek. Od tý doby jsou daylights úplně automatický, rozsvěcejí se natočením motoru a zhasnou zapnutím libovolnýho jinýho osvětlení. Ten přepínač byl aktuální pro verzi, kdy se jako "denní" využívalo automaticky aktivovaný svícení normálních potkávaček bez rozsvícení palubovky. Tak to mám třeba já v MR 2008 - a jezdím s trvale vypnutým "denním svícením", protože jsem už zvyklej si rozsvěcet sám - prostě mám "kokpit-dril" před rozjezdem. Modernější auta s denníma světlama "v mlhovkách" už tuhle možnost můžou postrádat - nastartovaný auto prostě svítí ať řidič chce nebo nechce - buď denníma, nebo aspoň obrysovkama...
Březen 12, 201411 r Prepínač tam zatiaľ dávajú, mám ho aj ja a to mám MY12. Tak isto som ho videl aj na MY13.
Březen 12, 201411 r Potom ale ovládá jen ty "opravdový denní" světla - dole v nárazníku sdružený s mlhovkama.... A když se otočí sdruženým přepínačem (nad levým kolenem) byť i jen na obrysovky, musejí denní zhasnout...
Březen 12, 201411 r ako to vyzera??? foto je? Jinak já ho tam mám také a denní v mlhovkách.. Přepínačem jde zapnout/vypnout automatické rozsvěcování po nastartování. Samozřejmě když se otočí vypínačem hlavních světel, denní v mlhovkách i když je zapnuté se vypne. Upraveno Březen 12, 201411 r od Galvi
Březen 12, 201411 r Jinak já ho tam mám také a denní v mlhovkách.. Přepínačem jde zapnout/vypnout automatické rozsvěcování po nastartování. Samozřejmě když se otočí vypínačem hlavních světel, denní v mlhovkách i když je zapnuté se vypne. dakujeem
Březen 12, 201411 r Od MR 2014 je to reseno pojistkou vytazeni lze vypnout. Mimo to je to i v nejnovejsim navodu Deaktivace/aktivace funkce denního svíceníDenní svícení deaktivujte, resp. aktivujte vyjmutím, resp. nasazením pojistky odpovídající ampérové hodnoty pro denní svícení Pojistky v přístrojové desce.
Březen 12, 201411 r To jsem nevěděl... To je teda dobré no... ale tak co, ušetřili 1 vypínač na 1 auto
Březen 12, 201411 r Je to i v roomstrech i mam takovy dojem v rapidech. Jsem to taky nasel nahodou hledal jsem zmeny v rocnicich a to me tam dost rozesmalo No urcite se tim ustri dost a mi by to ani nevadilo kdybych ho tam nemel stejne ho nepouzivam.
Březen 12, 201411 r Já bych zase uvítal, kdyby ten vypínač byl lépe přístupný, dost často večer stávám delší dobu v autě a na někoho čekám a nepotřebuji, aby auto v noci svítilo denním vepředu. Což mi teď v zimě, kdy mám nastartováno kvůli topení dělá.. Tak jsem sem tam sundal dekl a vypínal to. Ale tak když šetří na vypínači, tak to jde ještě přežít.. Víc mě štve šetření např na protihlukových výplních a pod...
Březen 12, 201411 r jsem to nasel kolik to stoji a dost me to prekvapil ta cena Upraveno Březen 12, 201411 r od ASPIRE
Březen 12, 201411 r no ja vypínač na 99% nemám, môžem večer cvaknúť keď pôjdem z roboty. a to mám MR2014, tak asi kvôli tomu. tiež som to tam kedysi pozeral a hľadal a nebolo to...nevadí mi to a ani nechýba. naštartujem, svietim, v zime väčšinou som zapínal klasické stretávacie svetlá, teraz iba keď idem večer domov. ináč denné postačuje
Březen 12, 201411 r necvakol som, pretože vonku tma a nové mobily pri nízkej kapacite baterky zakážu blesk možno zajtra cez deň, konečne mám voľno
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.