Galvi Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 No jo, juraj koupil TSI, tak je namlsaný z výkonu .. Jede pěkně co?.. Ale na obhajobu HTP, měli jsme doma 7 let Fabii 1, HTP 40 kW a nemohu říct špatného slova proti motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Galvi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Když už jsme u toho výkonu, jak ti přijde zhruba 1/3 slabší Roomster v porovnání s Octavií I, co si měl? Jede líp, hůř? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 lepšie o moc lebo OI bola už strašne stará a sily jej dochádzali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Teď když nad tím přemýšlím, tak tak octavia byla 20-ti ventil ne? Kolik měla najeto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 hej hej 20V 198000km prečo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Jsme zvědavej .. Přišli mě ty motory vždy zvláštní právě svojí konstrukcí a nikdo v okolí ten motor neměl, tak mi to nedalo se zeptat.. No i tak, nájezd skoro 200 000 je pěkný ani se nedivím, že docházely pomalu síly.. Máš co dělat, aby si s Roomem taky alespoň tolik najel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 to bolo bazarofka ale majitela som poznal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 kluci jak mužu před zadáním do výroby měnit konfiguraci auta..třeba jiný kola....a chtěl bych tam dát loketku...tu jsem myslel že dokoupím časem....?nemá s tím prodejce problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Nelutujem. Cervena nevyzera zle, ale uz som si oblubil BlueMotion...a HTP je mne akurat, kedze orevazne mesto. Tam nepotrebujem vykon, ale skor sviznost. A to mi HTP vynahradi az-az. Tiez som mal predtym ten isty mitir, ale 47kW. Oco ma F1 kombi tiez 47kW a nema problem asi pri vyssej zatazi... A cakat na auto az doteraz - to by sa mi asi nechcelo. A ktovie, ci by mi dali zimne kolesa zdarma ako v decembri -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 tákže chalani:-)dnes mě napsal prodejce...výrobní týden mého roomstříka je 17...a předběžné vydzvednutí je první týden v květnu....:-))mám radost najednu stranu a na druhou to mohlo být dříííív! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 To čekání na nové auto musí být supr (nemyslím ten strašně pomalu plynoucí čas ale prostě nové auto ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 nevím jestli je to fajn...:-)za mě je to pěkný opruz...čas se najednou táhne...vždycky jsem kupoval skladovku..tohle je první z výroby...a tak táhnoucí čas jsem snad ještě nezažil...chtěl jsem na to zapomenout že nějaký auto je...a třeba myslet na svatbu kterou mám v září..no svatba mě nezajímá. .zajímá mě auto..kdo nezažil nepochopí..je to zvláštní..je to jen auto 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 hezky napsane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 ASPIRE ako s tou klímou ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 si přečti ve vlákně né 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Presne jak pise Voice sve auto si resim v svem vlakne od toho ho mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 oki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 nechajte ho On si zvykol písať do hospody ohľadom svojho auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 hele vychodňare pozor na hubu :D :D ale ne robim si prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Tu si veľmi do východňarov neskáč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Kto do nas skace?! Velmi by som si na vychodnaroch netrufal Mira, neboj, o chvilu to auto budes mat. Kolega sa tiez nevedel dockat, ale dockal sa A zari nie je september nahodou? Tiez mam vtedy svadbu (20.9.) -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 (editace) 6.9...je ten datum kdy se upíšu:-)jojo máš to po mě 14dní:-)tak graz......tak to bude pro nás hlavně jen papír kvuli malé...už spolu 7 let bydlíme takže je to jen taková třešnička Editováno: 24. Březen 2014, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 My zatial bez drobcov. Az po svadbe pravdepodobne -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 (editace) takže jako už ho tam vidím! myslím že bude stejnej.... Editováno: 24. Březen 2014, autor: mira 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.