Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No jo, juraj koupil TSI, tak je namlsaný z výkonu  :kol-28: .. Jede pěkně co?.. Ale na obhajobu HTP, měli jsme doma 7 let Fabii 1, HTP 40 kW a nemohu říct špatného slova proti motoru.

Galvi :D :D :D

Když už jsme u toho výkonu, jak ti přijde zhruba 1/3 slabší Roomster v porovnání s Octavií I, co si měl? Jede líp, hůř?

lepšie o moc lebo OI bola už strašne stará a sily jej dochádzali :( 

Teď když nad tím přemýšlím, tak tak octavia byla 20-ti ventil ne? Kolik měla najeto?

hej hej 20V 198000km prečo?

Jsme zvědavej  :D  .. Přišli mě ty motory vždy zvláštní právě svojí konstrukcí a nikdo v okolí ten motor neměl, tak mi to nedalo se zeptat.. No i tak, nájezd skoro 200 000 je pěkný ani se nedivím, že docházely pomalu síly..  Máš co dělat, aby si s Roomem taky alespoň tolik najel  :kol-28:

to bolo bazarofka :D  ale majitela som poznal ;)

kluci jak mužu před zadáním do výroby měnit konfiguraci auta..třeba jiný kola....a chtěl bych tam dát loketku...tu jsem myslel že dokoupím časem....?nemá s tím prodejce problém?

Nelutujem. Cervena nevyzera zle, ale uz som si oblubil BlueMotion...a HTP je mne akurat, kedze orevazne mesto. Tam nepotrebujem vykon, ale skor sviznost. A to mi HTP vynahradi az-az. Tiez som mal predtym ten isty mitir, ale 47kW. Oco ma F1 kombi tiez 47kW a nema problem asi pri vyssej zatazi...

A cakat na auto az doteraz - to by sa mi asi nechcelo. A ktovie, ci by mi dali zimne kolesa zdarma ako v decembri

--

Z mobilu

tákže chalani:-)dnes mě napsal prodejce...výrobní týden mého roomstříka je 17...a předběžné vydzvednutí je první  týden v květnu....:-))mám radost najednu stranu a na druhou to mohlo být dříííív! :kol-46:

To čekání na nové auto musí být supr (nemyslím ten strašně pomalu plynoucí čas ale prostě nové auto :) )

nevím jestli je to fajn...:-)za mě je to pěkný opruz...čas se najednou táhne...vždycky jsem kupoval skladovku..tohle je první z výroby...a tak táhnoucí čas jsem snad ještě nezažil...chtěl jsem na to zapomenout že nějaký auto je...a třeba myslet na svatbu kterou mám v září..no svatba mě nezajímá. :kol-46: .zajímá mě auto..kdo nezažil nepochopí..je to zvláštní..je to jen auto

:D hezky napsane.

ASPIRE ako s tou klímou ??

si přečti ve vlákně né

Presne jak pise Voice sve auto si resim v svem vlakne od toho ho mam :)

oki :D

nechajte ho :) On si zvykol písať do hospody ohľadom svojho auta :D

hele vychodňare pozor na hubu :D :D :D :D ale ne robim si prdel :D

Tu si veľmi do východňarov neskáč  :kol-28:

Kto do nas skace?! Velmi by som si na vychodnaroch netrufal :p

Mira, neboj, o chvilu to auto budes mat. Kolega sa tiez nevedel dockat, ale dockal sa ;)

A zari nie je september nahodou? Tiez mam vtedy svadbu :D (20.9.)

--

Z mobilu

6.9...je ten datum kdy se upíšu:-)jojo máš to po mě 14dní:-)tak graz......tak to bude pro nás hlavně jen papír kvuli malé...už spolu 7 let bydlíme takže je to jen taková třešnička :kol-31:

Upraveno od mira

My zatial bez drobcov. Az po svadbe pravdepodobne ;)

--

Z mobilu

takže jako už ho tam vidím! :kol-47: myslím že bude stejnej....

post-1266-0-72521800-1395695196_thumb.jp

Upraveno od mira

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.