ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Ondro uz startujes ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Já papám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 (editace) Muzes u me papat pak mam pred oknem po pulnoci ohnostroj to jen tak nemas Editováno: 31. Prosinec 2014, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Pyro: Aaaaha, tož to jsem nevěděl. Ondro: kurňa s okurky mě neštvi Aspire: jo ten s tím chromovým usměvem je moc hezký. No já bych bral už i ten novější, protože je trochu tenčí a drží se mi líp. Hlavně už nechci perforovaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Prečo nie perforovaný ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Galvi no vidis a nekdo zas nechce ten hladky. Ja jsem spokojen az na ten usmev ktery mi tam chybi. Ondro uz teda startuj. Budu te cekat a hlavne nezapomen na okurky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 (editace) Protože se mi drží daleko huř, než předchozí tříramínko v hladké kůži. Mám teď volant z Fabie II RS kvůli pádlum a ten se v jiné kuži nedělal no uvažoval jsem už o tom, že jej nechám předělat na hladkou a nebo ho prodám a seženu ten poslední co se dával do Fabie RS II s novými znaky... Ale je drahy jak cyp Aspire: úsměv není problém, jen vyměníš krytku airbagu, da se sehnat celkem levně. Znak máš nalepený, takže uplně v pohodě. Editováno: 31. Prosinec 2014, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Inak Galvi pozerám že máme podobné podpisy Nikto také nemá 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Ale ty si ho měl dřív, já se jenom trochu inspiroval přiznávám se bez mučení Na to, že jsem to dělal v malování tak ujde ne? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Aspire: že bych zajel povečeřet do Havru i s okurkama? Budeme tlačit okurky do hlavy Galvi: budu štvát Asi si zajdu do sklepa pro další sklínku PyroSVK: nelíbí se mi perforace raději klasiku koženou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Ondro: Nechceš ještě tu stropní lampičku? Vyměním za domácí okurky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Ale taky vem to tak ze ten perforovany uz zdalky jde poznat ze je kozeny co o hladkem az zblizky podle siti. Ale je fakt ze ten hladky je lehci na udrzbu o proti perforaci kde jsou ty dirky. Jojo podpisy mate moc fajne. Ze by az se budu nudit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Ale ty si ho měl dřív, já se jenom trochu inspiroval přiznávám se bez mučení Na to, že jsem to dělal v malování tak ujde ne? Však si mal napísať Ja som si môj vyfotošopoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Galvi: zajímavá nabídka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Ondro jidla tu mame hafo tak prijed ale moja prijede v deset tak jestli ti nebude vadit. Coz nevim o moji jak by se tvarila bo by nic nevedela Jinak ten ohnostroj tu nema chybu primo z balkona 100 m od neho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Jo a čistě teoreticky-nechtěl by někdo ten jak já tomu říkám "melounovník" do kufru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Zdar. Měli byste slavit a ne vybavovat se tu na fóru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Sakal77: my oslavujeme společně Aspire: vyžeru Vám ledničku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Pyro: Díky, no už ho nechám tak, tak nějak jsem si na něj už zvykl Ondro: Přemýšlej Aspire: Tady sice krytka airbagu za 600,- ale co by člověk neudělal pro usměv na volantu Sakal: ještě na slavení trocha času je 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Jinak tu je zaznam maly z roku 2012 http://youtu.be/NwLN2W53SZ8?list=UU59_7NRbMlSt_ftmj_q1Xpw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Galvi: Kolik okurek by si vyčíslil za stropní lampičku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 (editace) Galvi dik a pak si najdi volno a cas at mi to prehodis Editováno: 31. Prosinec 2014, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Kluci se s podpisama sklidnime a kouknem se jak a kdy vznikly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Aspire: tak nevypadá to špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Sakal sak slvime tu v hospode a sedime na dalku Ondro melounovnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.