PyroSVK Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Kluci se s podpisama sklidnime a kouknem se jak a kdy vznikly Ja neviem Ja som tu pomerne nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 (editace) Ondro: No to je těžké, ještě jsem v okurkách neobchodoval Edit: a aby si neřekl, přidám ti k tomu druhy melounovník zdarma, když ho máš tak rád Aspire: To by si zvladl i sam, ale klidně budu nápomocen jozzi: No můj je suvereně nejnovější, protože ten tvuj je tu už dlouho a Pyruv jsem okoukal Editováno: 31. Prosinec 2014, autor: Galvi 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 já tomu tak říkám prostě melounovník chcete někdo? Pro jistotu tady máte znova foto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Galvi: ty zase perlíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Ondro no my uz mame vtsinou vsichni jeden a ten melounovnik jde dat jen na jednu stranu Melounovnik Sakra uz ani nemam cas pit bo furt pisu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Melounovník ? To je tá mriežka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 (editace) Tajně doufám že ho někdo bude chtít Tak bacha ať ti to nezteplá EDIT: PyroSVK-jj Editováno: 31. Prosinec 2014, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 A když už jsme u melounovníků, tak já melouny vozím takhle - protože to toho plastového melounovníku nevlezou, našel jsem kvůli vám jednu starou fotku: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 On si normálne fotí melóny 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Jo toto je na melouny dobre i ta spodni . Galvi dobra fotka jde videt ze fotis vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 No spodní nemám, ale na melouny stačí boční. Jo takové zvláštnosti fotím, to se musí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Galvi: kazíš mi kšeft! A pokud zavoláte a objednáte si ho do 10min. dostanete sklínku okurek ZDARMA! A to se vyplatí! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Inak pri tej fotke kufra som si spomenul na to že Galvimu idem ešte fotku osveltenia kufra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Ja v te sitce zasadne vozim okurky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 No a dál tady mám na prodej fungl nový plecháč 5x100 15´´ co byl nasazený na rezervě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 No a dál tady mám na prodej fungl nový plecháč 5x100 15´´ co byl nasazený na rezervě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 ONdro :D jsi vul Bando a hazite z okna peterdy bo ja ne bo uz jsem z toho vyrostl ale ted jit vecer pod okny to je o hubu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 jozzi: Okurky? Máš fotku? Ondro a kanystr plný okurku by na prodej nebyl? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Verim ze jozzi ma fotku jak to ma zabalene v krabici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Aspire: už jsem si myslel že jsem něco horšího ,zabalené v krabici :D Galvi: nené,ale mám na prodej PRÁZDNÉ kanystry o velikosti 10,20,50 litrů chcete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Ty v..., silvestrovský bazar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 K těm petardám, no z baraku nestřílím, protože bydlíme v přízemí , navíc váhled na parkoviště a nebo na rodinné baráky není zrovna dobrý cíl.. Takže chodíme vždy na novoroční procházku a střílime trochu mimo civilizaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Jedna okurkova bez krabice 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Sakal77 -prosím Tě,ber to dneska s rezervou Jozzi: To si běžel do ledničky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Ondro to uz nema chybu :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.