PyroSVK Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Ja som zháňal nápis scout na prednú masku no je nezohnatelný sakra.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 V cine ses koukal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 jo ale nikde nič... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Tak ten relativní pojem rozepiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Pyro tak si to vyrob Ondro, saltr pak bezpocet , treba dsg z yetiny upravenou pro klasiku. Pak origo GV gti michelin edition , GV v kuzi Dve sady ofuku Poklice 14 Draco Zadni naraznik na kratkou ....a spooooustu veci . Proste kde co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 A jak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Dej pak fotky Jo a nemáte někdo na prodej přední RS nárazník na Octavu 1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Jsou univerzaly na grill , na to nalepis to zadni, prisroubujes a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Ten nevedu Ale vspomnel jsem si ze mam jeste radio dance a rcd210 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Tak rádio mi naštěstí funguje Potřebuju volant a RS nárazník na O1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 (editace) Nemá někdo náhodou zkušenost s tímto obchodem? http://www.eauto1.cz/ a http://www.bazos.cz/hodnoceni.php/?mail=2082&telefon=608885066&jmeno=PRO%20CELOU%20NAB%C3%8DDKU%20KLIKNI%20ZDE ?? EDIT: opraveno Editováno: 2. leden 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Me nejde otevrit ani jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Uprav si to, mezi vložením odkazu a dalším textem musíš udělat aspoň jednou odřádkování = stisknout ENTER, jinak se to spojí dohromady a vznikne zmatek... Myslím žes dával následující odkazy: http://www.eauto1.cz/ a http://www.bazos.cz/hodnoceni.php/?mail=2082&telefon=608885066&jmeno=PRO%20CELOU%20NAB%C3%8DDKU%20KLIKNI%20ZDE! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Mě jde otevřít jen to horní-ale napíšu ti odkaz www.eauto1.cz a když si najedeš na bazoš a nahoru napíšeš eauto1 tak ti vyběhnou ty volanty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Uprav si to, mezi vložením odkazu a dalším textem musíš udělat aspoň jednou odřádkování = stisknout ENTER, jinak se to spojí dohromady a vznikne zmatek... Myslím žes dával následující odkazy: http://www.eauto1.cz/ a http://www.bazos.cz/hodnoceni.php/?mail=2082&telefon=608885066&jmeno=PRO%20CELOU%20NAB%C3%8DDKU%20KLIKNI%20ZDE! Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Nemáš za co, já už jsem se s tím spojováním odkazu s dalším textem taky mockrát pral, než jsem na to přišel - je to nějaká chyba ve zdrojovým kódu škoda-home fóra, jiný diskusáky takovýhle boty nedělají - ony zas mají jiný mouchy, to si nevybereš... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Příště budu vědět,ještě jednou díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 No uz podle toho komentare na bazosu no nevim . Bud to risknout a nebo osobne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Tak ty hambáče nemaj chybu,hned bych se zakous,já měl domácího utopence a k tomu tři lahvoně na pokecu u souseda a teď jsem přišel nějak hladovej tak jsem strestal dva párky a vařim brambory na knedlíky,zejtra bude špenát a výpečky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Tak ty hambáče nemaj chybu,hned bych se zakous,já měl domácího utopence a k tomu tři lahvoně na pokecu u souseda a teď jsem přišel nějak hladovej tak jsem strestal dva párky a vařim brambory na knedlíky,zejtra bude špenát a výpečky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 No uz podle toho komentare na bazosu no nevim . Bud to risknout a nebo osobne . Já jsem jim psal na Silvestra mejl něco jako ve stylu že ten do F1/O2 ale bez perforace.Oni psali že ať jim napíšu tel a že se kouknou a zavolají.Tak uvidím. Je jasné že bych si tam zajel osobně,ten kousek bych neposílal poštou Tak nevím no Potom je ještě druhá varianta-známý má známého co ty zánovní volanty dováží za 1000,- ,ale zase ten známý není moc spolehlivý Zní to divně ale je to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Vlasto spenat brrr zbytek by sel Vzdy jak se u nas rekne spenat bude, tak ja spenat ??? no to teda si udelejte beze me a ja chci a uz se to meni a spenat si delaji kdyz nejsem doma. Jako nevadi mi , ale na obed ho nejak nemusim. Ondro No vsak uvidis pokud by se neozvali tak bych jim jeste jednou zavolal nebo napsal a pokud by se neozvali ani pak tak bych je poslal do .... a pak bych riskl toho druheho kamose. noco vsechno nemuze byt hned radeji pockat nez pak treba litovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Asi máš pravdu ale chtěl jsem ho co nejrychleji z důvodu kompletního koženého paketu aby to tam bylo do dalšího srazu a aby se mi doma neválela ručka s řadičkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 A proc vse najednou ? Staci delat vse po jednom a pomalu, pak si vse na aute udelas rychle a nebude do ceho pichnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Né já jsem to myslel že chci mít ten kožený paket v autě najednou jasně že jinak pomaličku a ani toho moc nového letos nebude protože mě čekají v létě rozvody,pumpa,kladky+klasický servis Takže asi víš kde budou směřovat peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.