baris Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 jaj co to tu zas řešíte lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 no řešíme tu docela podstatnou věc,ty už si měl plyskýř na péru Libore?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 nebo natrženou uzdičku ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 já si na něj dávám pozor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 já myslel že se na něj dává guma...hmm a ono asi nééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 ale joo, občas i ta guma no :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 tak teď si mě úplně zmátl jednou rejže,jednou pozor pak zase guma...čoveče ty seš fakt machr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 s tou rejží nemám nic společnýho to je výplod tvojí fantazie lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Hoši hoši.. vy mě dáváte :DDD Táhnu do kelu ČAO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 čau Jiříku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 s tou rejží nemám nic společnýho to je výplod tvojí fantazie lol no a teď to bude svádět na chudáka nevinnýho prej já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Hoši hoši.. vy mě dáváte :DDD Táhnu do kelu ČAO čuss a večer teda ne na značkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 no a teď to bude svádět na chudáka nevinnýho prej já jo chudák a ještě nevinej... o kom že se tu bavíme? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 no o mě,svátost sama andílek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 uff t sem se lek, jak tohle můžeš jen napsat lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 dobre dobre, aaaa dnes mi pridu kolesa :PPP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2010 i já jsem zde...a nadávám na ten za*ranej sníh.......zase jsem házel od garáže 15cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 no chudacik u nas dnes nic 0,5°C cize pomalicky odmek, ja som vcera pred babkou odhadzoval tonu snehu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2010 (editace) ty tonu sněhu......umíš vůbec s lopatou nebo hrablem??? čiže ako sa to povie po slovenski ..... Editováno: 29. leden 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 no je pravda že tady taky slušně napadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 dobré ráno u nás sněžilo celou noc, takže jsme tu zapadaní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2010 no u nás od včera cca 30-35cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Nazdárek po ránu,u nás padá a padá celou noc takže už tu máme pěknou Ladovskou zimu.Naštestí jsem na zimu pořídil novy zimáky na předek tak jezdím bez problémou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 ty tonu sněhu......umíš vůbec s lopatou nebo hrablem??? čiže ako sa to povie po slovenski ..... umim umim, to ne jak ty ze len cumim cumim jak sa to dela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.